Toni Prince

Toni Prince,17, är känd från humorgruppen och Instagramkontot Språk för alla. Toni är en av deltagarna i Let’s dance 2016.

Toni Prince,17, är känd från humorgruppen och Instagramkontot Språk för alla. Toni är en av deltagarna i Let’s dance 2016.

Toni om saknaden efter morfar

Toni Prince dedikerar sin dans i kvällens Let's Dance 2016 till sin morfar som nyligen gått bort. Här berättar han om minnen och deras likheter när det gäller humor.

Så röstar du på din favorit

Förra veckan var det tyvärr Isabel Adrian som tvingades lämna programmet. Denna vecka ska åtta bli sju. De kommer den här veckan tillägna sin dans till en speciell person i deras liv. Här hittar du all information du behöver för att se till att din favorit stannar kvar i tävlingen. Observera att du först kan börja rösta när sändningen startat fredagen den 8 april 20.00.

Så röstar du på din favorit

Förra veckan var det Johan Rabaeus som tvingades lämna programmet. Denna vecka ska nio bli åtta, temat är Jorden runt. Här hittar du all information du behöver för att se till att din favorit stannar kvar i tävlingen. Observera att du först kan börja rösta när sändningen startat fredagen den 1 april 20.00.

Tonis superträningsvecka

Toni Prince, som dansar tillsammans med Elisabeth Novotny, har under veckan legat i hårdträning då de ska framföra vad de själva tror är världen snabbaste jive.

Så röstar du på din favorit

Förra veckan var det Ewa Fröling som tvingades lämna programmet, först av alla. Denna vecka ska tio bli nio. Här är all information du behöver för att se till att din favorit stannar kvar i tävlingen. Observera att du först kan börja rösta när sändningen startat fredagen den 25 mars 20.00.

Så röstar du på din favorit ikväll

För första gången under säsongen kommer ett par att tvingas lämna tävlingen. Här hittar du all information för se till att ditt favoritpar får stanna kvar. Observera att du först kan rösta när sändningen startat.

Let's dance - musiken

I varje program och till varje dans våra stjärnor framför finns det en låt. Här kommer vi samla alla låtar som är med under säsongen.

Dansordning och låtarna i premiären

I premiäravsnittet av Let's dance 2016 står elva par på dansgolvet men i detta program röstas inget par ut. Nedan hittar du all information kring danserna och låtarna.

Toni Prince - Årets unga hunk

Toni Prince, 17, känd från humorduon och en av grundarna till succékontot Språk för alla knyter på sig danskorna i vår.

De är klara för Let's dance!

Det kommer bli en magisk vår när Let's dance drar i gång vår den 11 mars.
Här är deltagarna som är klara för tävlingen!