Början på sidans innehåll

Willy Björkman

Willy Björkman är känd från programmet Bygglov som fixare. Han deltog i 2010 års upplaga av Let's Dance tillsammans med Charlotte Sinclair och slutade på tredje plats.

Willy Björkman är känd från programmet Bygglov som fixare. Han deltog i 2010 års upplaga av Let's Dance tillsammans med Charlotte Sinclair och slutade på tredje plats.

Så tipsar du Springare och Jagare under uppdragsjakten Spring!

Du vet väl om att du kan hjälpa och stjälpa alla Jagare och Springare dygnet runt på sociala medier? Bestäm dig för vilka just DU vill hjälpa och tipsa dem på Instagram, Twitter och Facebook. Spring! har premiär 22 augusti i TV4 och redan 16 augusti i TV4 Play.

Här är kändisarna som är "Jagare" i Tv-jakten Spring

I höstens tv-jakt "Spring!" tävlar svenska par (Springare) av jaktlystna kändispar (Jagarna). Jagarnas uppdrag är att smygfilma Springarna medans de utför uppdrag i Sverige. Här är listan på de bekräftade "Jagarna".

Matte och Willy bygger en bardisk

1 min 43 sek

Matte Carlssons tips för de som ska bygga en bar till hemmet är "Tänk om!" Om man mot förmodan vill ha en bardisk hemma så ger Bygglovskillarna några hjälpsamma tips på vägen.

Det här är Let's dance

I succéprogrammet Let's dance har flertalet kända svenskar lärt sig dansa genom åren. De senaste säsongerna har David Hellenius och Jessica Almenäs lett det dansanta underhållningsprogrammet. Här får du lära dig allt om TV4:s mest snabbfotade format.

Bygglov - bakom kulisserna

Hemmakanalen har kommit över några bilder från inspelningarna av vårens Bygglov. Men vad händer på bilden ovan?! Det ser ut som att Willy Björkman är i blåsväder…

10 tips till smärtfri renovering

Det finns några fällor du ska akta dig för när du ska renovera. En bra och genomtänkt plan är A och O. Här är några tips på vägen till en smärtfri renovering.

Mamman: "Jag trodde han skulle svimma"

Denna vecka hjälpte Bygglovsgänget familjen Ström i Örebro att renovera ett rum till sonen Kalle. Dessutom fixade de ett pysselrum till hela familjen.
Kalle drabbades av lyckochock. Spana in hans reaktion i klippet ovan!

Naket i nya Bygglov

Tidigt nästa år är Mija Kinning, Willy Björkman och Mats "Matte" Carlsson tillbaka med nya byggprojekt. Tjuvkika bakom kulisserna redan nu!

Naket i nya Bygglov

Nu är Mija Kinning, Willy Björkman och Mats "Matte" Carlsson tillbaka med nya byggprojekt. Tjuvkika bakom kulisserna här!

Lets dance vs Idol på fort Boyard

Ungdomarna möter dansarna i denna TV4-duell. "Let's Dance, back off" skriker Sibel, Willy trodde han skulle på semester och hör vad Agneta har att säga om sitt dansande lag.

Willy sjöng in våren

Willy Björkman gick från jovialisk snickare och fixare i Bygglov till omåttligt folkkär i Let´s Dance. I Efter tio bjöd han på ännu en talang: sång.