Studiobyggarna använde 434 bultar, 450 kvm laminat, 167 meter LED-tejp och 135 stycken lampor. Se en timelaps-video på hela ombyggnationen.
Under våren 2019 flyttade Postkodmiljonären in i en ny tv-studio. Se bilder här nedan.

Rickard Sjöberg i Postkodmiljonären i TV4

Rickard Sjöberg i Postkodmiljonären

Vill du se Postkodmiljonären? Alla avsnitt finns i TV4 Play.

Vad är Postkodmiljonären?

Varje vecka sitter en tävlande i "Heta stolen" och ska svara på 15 frågor på sin väg mot miljonen. Till varje fråga får personen fyra svarsalternativ. Personen får välja på två olika pengaträd. I den ena har den tävlande tre livlinor till hjälp som används för att få hjälp med särskilt svåra frågor. Han eller hon kan ringa en vän, välja bort två svarsalternativ eller fråga publiken.

Den tävlande har två säkerhetsnivåer, en på 10 000 kronor och en på 100 000 kronor - pengar som den tävlande är garanterad att få med sig hem om han eller hon når nivån. Med det andra pengaträdet får den tävlande ytterligare en livlina som innebär att man kan byta fråga, men med det nya pengaträdet är säkerhetsnivån på 100 000 kronor borttagen. Den tävlande kan välja att dra sig ur tävlingen när som helst och gå hem med de dittills intjänade pengarna.

Vill du vara med?

Är du sugen på att prova dina kunskaper i Heta stolen? Ansökan via detta formulär.

Vill du sitta i publiken i Postkodmiljonären?

Postkodmiljonären spelas in i Warner Bros TV-studio i Göteborg. Är du intresserad av att vara med som studiopublik? Skicka ett mejl med namn, adress och telefonnummer till publik@warnerbros.com så kontaktar de dig.