Lördag 13 juni 2015

Artiklar från juni 2015

Det bästa från bröllopet

Den 13 juni gifte sig prins Carl Philip med sin Sofia i Slottskyrkan. Här har vi samlat de bästa klippen.

Läs hela

Jubel för Carl Philips kärlekstal och Sofias sångkupp

Bröllopets höjdpunkt kom på middagen när Carl Philips kärlekstal till hustrun fick stående ovationer. Sedan kontrade Sofia genom en sångkupp - hennes text framfördes av artisten Molly Sandén.

Läs hela

Kyssen!

Så fick dom varandra till slut, prins Carl Philip och hans Sofia.

Läs hela

Hemligt bröllop - tills idag!

Nyhetsmorgon har idag ett "eget" brudpar - Malin Gissberg och Mikael Östlund ska gifta sig idag - men har hållit det hemligt för alla släkt och vänner. Följ deras väg ända fram till altaret i programmet!

Läs hela

Älvdalen firar Sofia

I Älvdalen, Sofias hembygd, är vår meteorolog Ulrika Andersson på plats. Av den enkla anledningen att Ulrika faktiskt är älvdaling.

Läs hela

Vi finns på plats vid slottet

Anders Pihlblad direktrapporterar från Slottsbacken.

Läs hela

Kärleksmusik av Anton Hagman

Under hela morgonen och förmiddagen kommer vi ha sällskap av den unga musikern Anton Hagman, som slog igenom på Youtube. Ackompanjerad av Sture Zetterberg ska han sjunga kärlekslåtar för oss så vi ska komma i rätt stämning inför eftermiddagens stora kärleksmanifestation.

Läs hela

Bröllopsexperterna guidar oss

Till vår hjälp under hela morgonen har vi Sveriges främsta hovexperter - Elisabeth Tarras-Wahlberg, Claes-Johan Larsson och Emilia de Poret.

Läs hela

Prinsmode - allt om Carl Philips klädsel

Prins Carl Philip är för många en riktig stilikon, vad kommer han att bära när han för Sofia till altaret? Oscar Arrsjö oss i prinsens stil.

Läs hela

Bröllopsyra hela dagen!

Under hela morgonen följer vi den fest som älvdalsborna ordnat under rubriken Älska Älvdalen - en hyllning till brudparet Carl Philip och inte minst Sofia, bygdens egna dotter som snart blir prinsessa.
Vi är också på plats vid Slottet i Stockholm.

Läs hela
Visa fler