Namn: Anna Lundh
Ålder: 21 år
Bor: Mora
Yrke: Arbetssökande
Civilstånd: Singel
Blogg: www.annalundh.se

Hur viktigt är det för dig att vinna?
Jag är i grund och botten en riktig tävlingsmänniska. Så fort det gäller tävling är det för mig väldigt viktigt att vinna! Har tävlat i löpning i många år så jag har en riktig tävlingsskalle. Har man en gång smakat på segerns sötma kan man bara törsta efter mer.

Vad tänder du på hos en tjej/kille?
Allt som min kille har: enorm charm och utstrålning, han är romantisk, har bra humor, han får mig ofta att vika mig dubbel av skratt. Han är en träningsmänniska precis som jag, och så har han en ett snyggt yttre!

Vad är du riktigt, riktigt bra på?
Allt som jag har bestämt mig för att klara.

Har du någon hobby/intresse?
Stunt på bil på två hjul, snowboard, löpning och annan träning och resa.

Vad gör du helst på din fritid?
Tränar, umgås med familj och kompisar, eller reser! Älskar att resa, och sen bor pojkvännen i Ryssland för tillfället så det blir en del resor dit för att hälsa på.

Vilka tv-program ser du på, och varför?
På senaste tiden har jag bara följt Dansbandskampen , för jag älskar den typen av musik och för att Larz Kristerz är härifrån, de som vann. Annars är det humorprogram som Parlamentet jag tittar på. Kollar inte så mycket på tv nuförtiden, ser mer på film.

Vilka är de bästa böckerna du läst?
Robinson Crusoe av Daniel Defoe - också en favorit då jag älskar spänning och äventyr.
Varghunden av Jack London - Jag älskar verkligen rovdjur och i den här boken får man följa denna vargs öde från vildmarken till människornas grepp.

Vilka är de bästa filmerna du sett?
Det växlar ofta vilka som är filmfavoriterna, men några som alltid finns kvar där någonstans i toppen är Jurassic Park -trilogin, Titanic och Braveheart .

Om du bara får ta med dig en sak - vad blir det?
En kniv.

Vilken plats kommer du att sakna mest under Robinsonäventyret? Gesundaberget . Det är en plats som ligger mig varmt om hjärtat. Det är jättevackert och utsikten är helt otrolig, man ser ut över hela Siljanstrakten från toppen. Där har jag tränat löpning och skidgång uppför bergets branta backar, åkt snowboard hela vintrarna, afterski, solat i backen och hängt med kompisar och kollat på tävlingar och även jobbat.