Slut för säsongen

Artiklar från oktober 2010

Mats fördelar rollerna i Buwanga

Utan Daniel som lagledare tar Mats Juhlin på sig ledarrollen i Buwanga och vill fördela arbetsuppgifter bland lagmedlemmarna. Men hans försk att driva med Marcus faller inte i god jord...

Läs hela

Bortklippt: "Hon går mig på nerverna"

Att säga att Misha Benes och Maggan Kingham har ganska olika personligheter är väl närmast en underdrift. Misha sticker inte under stol med att Maggans energi går henne på nerverna...

Läs hela

Så föll rösterna i öråd 4

Vem röstade på vem i öråden i Robinson 2010? tv4.se hjälper dig att hålla koll.

Läs hela

Löken om den oväntade utröstningen

Innan örådet var Anders "Löken" Löfgren övertygad om att han satt säkert - men fick i stället sex av åtta röster mot sig och tvingades lämna Robinson 2010. "Jag blev fullständigt tagen på sängen", säger han till tv4.se.

Läs hela

Peter om den sköna segern

På fjärde försöket lyckades till sist lag Sarimanok vinna en Robinsontävling. "Vi är ett starkt lag just nu", säger Peter Janeröd som tror på fler segrar i fortsättningen.

Läs hela

Erik om att bli lagkamrat med ärkerivalen Daniel

Plötsligt hamnade de två rivaliserande lagledarna Erik och Daniel i samma lag. Erik konstaterar att Daniel fortfarande är hans fiende, men tycker ändå det känns bra med en nystart.

Läs hela

Här bryter Kinna ihop

Hungern, värmen och en rejäl dos hemlängtan får Kinna Karlsson att bryta ihop på stranden. Helene Ekelund försöker trösta. Se en tjuvtitt ur fjärde avsnittet av Robinson 2010.

Läs hela

Här klär Paolo av sig naken

En programledare i Robinson får vara beredd på det mesta - inklusive att kasta kläderna inför hela inspelningsteamet om omständigheterna så kräver...

Läs hela

Elin guidar på rika stranden

Somliga har det bättre än andra. Medan lag Sarimanok har det ganska magert lever lag Buwanga jämförelsevis i överflöd. Elin Bjerre visar runt på den rika stranden.

Läs hela

Här bloggar Robinsondeltagarna

Vill du veta mer om Robinsondeltagarna? Här hittar du deras privata bloggar:

Läs hela
Visa fler