Slut för säsongen

Artiklar från november 2010

Här börjar djungeln brinna

I veckans pristävling blir deltagarna ihopbundna och ska knuffa ner varandras facklor - men tävlingar som involverar eld är inte helt riskfria när man filmar mitt ute i djungeln. Paolo rapporterar från inspelningen.

Läs hela

Paolo försöker lära sig manus...

Fem ynka rader att läsa - men det ställer ändå till problem för Paolo Roberto. "Programledaren är ingen raketforskare", säger programledaren själv...

Läs hela

"Vi dricker mirakeldryck"

Kristoffer Ekberg avslöjar hemligheten bakom Kalis framgångar i tävlingarna på senare tid...

Läs hela

Misha Benes chattade om livet på Robinson-ön

Misha har bränt fötterna.

I senaste avsnittet slogs de två lagen samman till ett, och den individuella kampen tog sin början. Efter programmet chattade tuffingen Misha Benes om maten, tävlingarna och intrigerna i Robinson.

Läs hela

Så föll rösterna i öråd 9

Vem röstade på vem i öråden i Robinson 2010? tv4.se hjälper dig att hålla koll.

Läs hela

Så föll rösterna i öråd 10

Vem röstade på vem i öråden i Robinson 2010? tv4.se hjälper dig att hålla koll.

Läs hela

Sara om falskhet och pakter

Efter sammanslagningen har paktandet och rävspelet i Robinson blivit allt mer intensivt - något som är riktigt påfrestande enligt Sara.

Läs hela

Helene tror att hon sitter löst till

Helene förlorade sin allierade Ozan i det oväntade nattliga örådet i samband med sammanslagningen, och tror att hennes egen position försvagats. "Jag har ont i magen inför vad som komma skall", berättar hon.

Läs hela

Nu börjar paktspelet i Robinson på allvar

Deltagarna tror att sammanslagningen närmar sig, vilket får paktandet att öka i intensitet. Daniel vill styra upp hur man ska rösta - men det är inte alla som gillar hans ledarstil. Tjuvtitta på ett klipp ur avsnitt 8 av Robinson.

Läs hela

Filma på vatten - en komplicerad historia

Paolo Roberto rapporterar från inspelningen av veckans pristävling, där deltagarna kommer att behöva dyka djupt ner för att hitta nycklar. Och att filma på vatten är alltid besvärligare än att filma på land.

Läs hela
Visa fler