linnea och kris: hej Christian!!vem var din bästa vän i robinson???från linnea och kristin 10 år
Christian Ternstedt: Hej tjejer! Mina bästa vänner var lukas o ranjit. Men tycker bra om allihop även om både jag och de pratat skit om varandra... Hoppas det gillar mig oxå även om jag är lite för kaxig ibland.

Becka: Hej Christian hur kändes det att hoppa av Robinson?
Christian Ternstedt: Ah.. kändes skitgött.. jag var var verkligen hur nöjd som helst med den tid jag hade där. Det vinklas vänster o höger men var aldrig intresserad av att vinna. Fick ju komma hem direkt oxå så var perfect, saknade ju familjen..

Nina: Förstår egentligen inte varför du blev diskad.. Men du ville ju ändå ut men det var ju flera som hade gjort samma sak?? Varför satt rafael i örådet??
Christian Ternstedt: han satt nog där för att jag inte kunde rösta.. Alla som var top 10 fick ju stanna kvar på ön (lyxiga hotellet) förutom jag, eftersom jag hoppade av... LIte avis är man på Rafaell som fick 2 veckor på resorten, men var samtidigt gött att komma hem

Becka: Christian Jag ville se dig i finalen:( varför hoppade du av?
Christian Ternstedt: Ah.. fan, fanns ju andra som ville vinna mycket mer än jag. så lät dem göra upp om det. Asnöjd att jag hoppade.

jonatan: varför ville du hem
Christian Ternstedt: Saknade jönköping ju...

Sofie: Hej vad var roligast i robinson?
Christian Ternstedt: Att jag fick lära känna så många intressanta människor. tycker verkligen skitbra om alla, även om vi tjafsade lite.. Man får inte vara långsint...

eric: tjena tyckte du var asball !! stod för vad du tyckte. Vem vill du ska vinna ? /eric
Christian Ternstedt: tja Eric! Tack för det.. ah, så hemsk var jag kanske inte som alla skriver... jag vill att Ranjit vinner även om han ryker ikväll. Han är en grym överlevare som jobbat som isbjörnskytt på Nordpolen m.m! Ska ev. med honom på en delsträcka i en jorden runt segling snart... Kommer bli asgrymt och skulle aldrig våga utan honom. han är bäst!

Rudolf: Hallå Crille! Det har varit mycket snack om dig i media. Vad tror du om fortsättningen nu när programmet saknar sin enda profil?
Christian Ternstedt: hehe.. tack för det. jag ville ju bjuda på show ju, var ju hela tanken :) Ja, billing är borta och även jag... Profillöst kan man ju tycka, men många goa människor kvar om än kanske inte lika kontroversiella..

povve: Hej Christian! Såg något i pressen om att du tyckte tv4 målade upp en falsk bild av dig. Du verkar som en skärpt och något av en entreprenör. I ett tidigt program pratade du om strategin för att komma till final. Var din tanke aldirg att vinna robinson?
Christian Ternstedt: Nope.. paktandet var ju en del i att ha något att göra.. Ville aldrig vinna men ville vara med ett tag i vart fall.... Bättre någon som behöver pengarna går o vinner. Jag fuskade ju lite med käk oxå, så tyckte inte att jag förtjänade att vinna.. Entreprenör är jag hoppas jag. Inne på 9:e bolaget nu med playland.se. Hoppas det funkar...

Klara: Hur många kg gick du ner i robinson? från klara 8 år
Christian Ternstedt: Hej Klara! Hoppas allt bra med dig! Jag gick ner 11kg på ön, från 94 till 83 typ.. sen var jag magsjuk i 2 veckor när jag kom hem. Så var nere på 79kg... Nu är jag på semester på cypern, så har väl gått upp lite, men ligger strax över 80!

ellen: hej christian är det sant att du åt av skogvaktaeren?? det står i tidningen jag bara undra
Christian Ternstedt: Japp, stämmer bra. Men var inte så mkt som man tror.. blev asmätt av lite ris, men var kanske en 1/4 lunch, så spelade ingen roll.. gick ju ändå ner en massa kilo. Man kan se det som fusk, men jag ser det som att det var en del av att överleva oxå.. har man inte ätit på flera veckor så tackar man inte nej till käk av en "kompis" även om det nu är mot reglerna

hank: varför anmälde du dig till robinson?
Christian Ternstedt: Ville ha lite perspektiv på livet.. vi svenskar är så bortskämda. Skönt att inte äga eller ha ansvar över något på en månad.. O så solbränna, viktnedgång osv.. Sweet som tusan.

Madde: Du stal mat sägs det... va är sanning egentligen?
Christian Ternstedt: Stal inget.. blev bjuden...

Karolin: Hej Chrisitan!=) Vem tycker du är den värdiga vinnaren 2009?
Christian Ternstedt: Ranjit.. he is the man.. grym överlevare, jägare osv...

Sofie: vad tyckte du om erik?
Christian Ternstedt: om du menar blomman så är han skön.. ska hem till han nästa helg på party...

Alva: Vëm tror du kommer vinna Robinson 2009?
Christian Ternstedt: jag vet kanske vem som vinner...

kalle: tycker du att du hade gjort fel mot jarmo asså jag mennar ångrar du vad du sagt och allt annat
Christian Ternstedt: alla pratar om att jag var falsk. Men jag var ju ärlig ju... Jarmo var den jag hade minst kontakt med, och därför ville jag ha ut honom. O det sa ja ju oxå.. Men håller med om att jag överdrev i vissa kommentarer, var dock mest ironisk. Tycker jarmo är skön snubbe även om han inte gillar mig..

hank: hej vem tycker du att ska bli ut röstad?
Christian Ternstedt: Jag ska bli utröstad... men drog ju innan :)

enya: hej christian synd att du hoppade av jag tyckte du skulle vinna.
Christian Ternstedt: ah.. tack för det.. Du är en av mina fåtal fans :)

Anonym: Christian, det måste ha varit en jätte upplevelse att vara med i Robinson. Men hur kändes det när Linda sa att du var tvungen att åka hem direkt och inte han ta ett långt farväl?
Christian Ternstedt: Hon ville göra det dramtiskt ju.. har ju inte själv sett programmet eftersom jag är på Cypern, men jag fick chans o krama om ALLIHOP, vet inte om det är med... Sen har jag ju träffat alla efteråt såklart. Så inga problem.

linda: saknade du din fru??<33
Christian Ternstedt: mm.. vad tror du?

Carro: Hej Christian! Jag hejade verkligen på dig! :D Jag tänkte söka till robinson nästa år om dom gör en ny säsong. Tycker du att det är värt att vara med?
Christian Ternstedt: det är absolut värt att vara med... För mig så var själva ön inga problem. var ju i Armén 4 år, så har gjort betydligt värre grejer.. Men man måste verkligen ha klart med sin familj att det funkar. för det är de som drabbas mest, framförallt nu efteråt med allt media o sånt..

Morris: Har du utvecklats efter dina erfarenheter i Robinson? Har du blivit mer självkritisk? Tacksam för svar!!!!!!!!!!!
Christian Ternstedt: Har börjat att förstå att min Ironi inte alltid går hem. Och har även tagit åt mig av att jag är lite för rak, ärlig o Burdus ibland. så har lärt mig mycket...

Mos: Hej Kristian. Var det inte läskigt, äckligt och kalt m.m att sova ute, och äta rå mat och sånt ? Kram/Moa
Christian Ternstedt: Inga problems.. jag kallades ju kaminen av mina Ö-polare för att jag alltid var varm o aldrig frös.

moderator: Hej alla! Det kommer in väldigt många frågor nu, och Christian försöker besvara så många som möjligt. Men alla kan tyvärr inte få svar! Chatten är öppen till ca 21:45.

moderator:

cicki: du har ju inte blivit så populär så här nu när det går på tv, vad är din respons på det?
Christian Ternstedt: Hellre väcka känslor än inte alls... jag vet ju vad jag står, så helt ok för egen del. Men kanske drabbar mitt bolag o min familj lite att jag varit sån bad boy. Är ju snäll o go oxå, inte bara kaxig..

nash & kobe: 1. Om du fick en dejt med någon av de andra deltagarna, vem skulle du välja och varför? 2. Vad var det första du åt när du kom hem?
Christian Ternstedt: Är ju gift. Men jag hade dejtat lukas, han är söt o en underbart go vän. Jag åt en kebabpizza från Evergreen i Jönköping.. helt sjukt gott men blev jävligt magsjuk efter det.. Så åt inget på en vecka efter det (förutom fil)

Dolores 11 år: Håller du fortfarande kontakt med vissa på Robinson?
Christian Ternstedt: JA, absolut.. Pratar med nästan allihop så ofta jag kan... Alla är supergoa

Tim: Vem tyckte du var den mest irriterande deltagaren?
Christian Ternstedt: Var väl hon Beatrice som jag kom minst överens med.. Men tycker absolut inte illa om henne, och inte om någon annan heller, även om det framstår så.. kärlek är viktigt i livet, och acceptans till att man är olika..

Terese: Hoppade du verkligen inte av pga din stora stolthet istället för att bli utröstad i kommande öråd? Du visste ju att det va din tur nästa gång. Du har ju hela tiden varit så kaxig mot de andra och ville inte se dig själv slagen?!
Christian Ternstedt: Nope, inga problem med att bli utröstad om det varit så.. Jag kände mig nöjd helt enkelt, så var gött som fasen att lämna och att de andra fick göra upp om det. Jag kanske hade åkt ändå, men var inget jag tänkte på...

pontus: har du några barn?
Christian Ternstedt: Nej... Men en hund.. en Siberian Husky som heter Busen.. Han är min son, men vi är lite olika..

izza: efter all media om dig, kan du visa dig ute i jönköping nu utan att bli påhoppad ?
Christian Ternstedt: Nej.. Är på Cypern just nu och var på Aya napa igår med frugan.. Var folk som var på hela tiden.. likadant i Jönköping, samt i Göteborg o Stockholm. Jag är kanske inte så omtyckt, men synts i tv har jag tydligen...

Marie: Hej Christian! Känns det som om du svek Ranjit och lukas när du lämnade?
Christian Ternstedt: ja, det gjorde jag faktiskt lite så håller med dig.

Jesper: Att du äntligen blev hemkörd, det var på tiden. Jag tyckte inte om din stil eller ditt sätt och uppförande mot Jarmo. Det var ett stort nöje att se Jarmo komma tillbaka immun mot röster och se Nina svika dig. Kram.
Christian Ternstedt: Hej Jesper.. Alla har rätt till sin åsikt så kan inte säga emot dig. Vi svenskar är så mycket Jantelag o håller käfte alldeles för mycket, Så tycker det är bra att du har en uppfattning om mig.. Sen är jag lite snäll också, faktiskt :)

mow: varför var raffe med i örådet? du äger förresten.
Christian Ternstedt: TY.. Eller Thank you som det heter på MSN

emelie: vem tycker du är den minst värdiga vinnaren av dom som är kvar?
Christian Ternstedt: Tycker alla som är kvar är värdiga, vi har gått igenom skit. Var lite besviken på nina för hon bytte sida, men samtidigt är det ju en del av spelet, så hon är grymt värdig precis som alla andra... (förutom jag som lämnade)

Henric: Vilken var den roligaste upplevelsen på ön??
Christian Ternstedt: Svårt att säga... hade önskat mer farliga och coola tävlingar, var det jag såg fram emot mest. Är lite våghalsig så hade gjort bättre från mig där.. Så får väl säga att det roligaste måste ha varit alla härliga vänner jag skaffat mig...

Emma: Tyckte du inte att det kändes osportsligt att ta emot mat i smyg när resten av deltagarna gick runt och var hungriga?
Christian Ternstedt: hehe.. Hej emma.. ja, kanske var jag inte ensam om att käka smygmat, vem vet..

Filip: Vad tyckte du om Billing?
Christian Ternstedt: Han är skön..

lovisa: Vem var snällast av tjejerna i robinson? Från:lovisa 10 år
Christian Ternstedt: De flesta tjejerna var snälla.. men snällast av alla var nog Ellinor. Hon är så jäkla moderlig, så kändes som en storasyster.. Men de andra var goa oxå!

Isaak: Chrille tror du att Nina ångrade att hon bröt eran överenskommelse på Robinson Ön?
Christian Ternstedt: No, det tror jag inte hon gör.. hon körde ju spelet ju.. asgrymt!

Fredrik: Hej Christian! Tycker du att du har framtsällts rättvist, framförallt i kvällens, men även hela robinsontävlingen av tv4?
Christian Ternstedt: absolut inte! Men helt ok, man får sin vinkel, bara att köpa. Är så kaxig o dryg som det framgår.. Men det som saknades var att det fanns en massa värme o gosighet i mig oxå..

Erling: Vad tycker du om Jarmo för tillfället?
Christian Ternstedt: Har inga problem med honom även om han verkar ogilla mig.. ska träffa han nästa helg hemma hos blomman så hoppas få ge honom en kram...

Björn Gust: hur kändes det att vara tvungen att döda små djur? Tacksam för svar!!!
Christian Ternstedt: No problems.. Var gött som fasen att ta varanen. var ju sjukt hungrig. älskar djur o har ju hund själv, men för att överleva måsta man tyvärr göra sånt ibland, även om det tar emot som fasen..

Sofie: Hej Christian! hur tycker du hela robinson upplevelsen har varit? Om man bortser från alla tvister och pakter..
Christian Ternstedt: Robinson Upplevelsen var sjukt kul, även om det ibland var supertråkigt på dagarna när vi inte hade tävling. låg bara still och tittade mot havet. Och tiden på ön är ingenting mot att som blivit nu efteråt, det är en mycket större utmaning.

Lollo: Vem tyckte du var dummast i robinson?
Christian Ternstedt: ingen var dum.. Alla är goa även om man inte alltid är överens... jag är kortsint ju (bråkat så mkt med min lillasyster genom åren), så glömmer ett tjafs efter 2 sekunder...

Clara 14 år: är du sådär bitchig i värkligheten också eller spelade du en roll när du var me i programet?
Christian Ternstedt: Jo, lite bitchig är jag nog... Men har lite andra goa sidor oxå.. Jo, visst fasen överdrev jag lite ibland för att göra bättre tv.. så lite roll var det också..

Leif (degen): är du populär på stan nu och är det många som säger typ " å titta det är christian från robinson"?
Christian Ternstedt: ja.. Fråga Erika (från robinsosn) hon var ute med mig i Jönköping förra helgen.. Tog mig 2 timmar att hämta våra bärs från baren.. men det går över, snart är man bortglömd.. gött som tusan..

robin: var det läskigt när det brann i ditt hår
Christian Ternstedt: Ja, faktiskt.. Var ju en massa tändvätska o sånt oxå så kändes jättevarmt.. men gjorde inte så ont i håret. Var värre med huden på kroppen som fick en massa på sig..

Jennifer 16: Hej Christian, tv4 visade mest dina "dåliga" sidor och jag själv uppfann dig som väldigt arrogant och stöddig. Känner du inte själv att du uppfört dig så?
Christian Ternstedt: Jo, kanske lite. Är väl lite arrogant, har börjat inse det.. Men är faktiskt sjukt ironisk. Vi var ju där för att "leka", o inte för att tävla. Så såg mest paktandet och det som en liten sport... Så kan bara hålla med. Men som du säger, bara mina kassa sidor som kom fram, har en massa gott i mig oxå.. annars skulle jag ju aldrig vara kompis med så många deltagare som jag nu ändå är..

Anton Blom: Tjena, hur kändes det första dagen man kom till träsket, blev du chockad eller förväntade du dig att det skulle vara svårare?
Christian Ternstedt: trodde det skulle vara mkt tuffare.. Har gjort 3-4 riktigt hårda militärövningar under mina år i armén... Så även om jag är lite småfet och otränad nu så var jag ändå mentalt inställd på "skiten", även om min kropp inte var det. hade inga problem med träsket... Så förväntade mig ännu tuffare...

Malin från Jönk: Hej Christian! Vad menar "Robin" med att det brann i ditt hår?
moderator: Här kan du se klippet! --> http://tv4play.se/noje_och_humor/robinson?videoId=1.957193

Saga: Hade alla deltagare rakat sig under armarna innan tävlingen ?
Christian Ternstedt: HAHAHA.. fråga damerna.. jag rakade mig iofs innan jag drog till ön av hygieniska skäl, o det växer ju inte så fort under armarna, så kanske därför...

yoppan: Varför drev du och dom andre med jarmo?
Christian Ternstedt: Så farligt var det faktiskt inte.. Pratade inte själv så jättemkt ont om jarmo. Men jag var ju paktchef så fick ta hela smällen. Men helt snäll var jag inte och det ångrar jag idag.

Robban: Vad tycker du om all mediaövervakning??
Christian Ternstedt: På gott och ont. har ju nya företaget playland.se så är väl lite ba för min äventyrssida, men min familj tar mycket skada. Framförallt när jag blivit the "bad Boy" of Robinson.

emelie: var det nån kärlek på stranden?
Christian Ternstedt: Var ju Micha och mika... Sen tycker man bra om många. Gosade i Sked med Lukas varje natt. Var skitmysigt. Dock är jag hetero så det stannade där...

Sofia: Har hört rykten om att du är miljonär och att största anledningen till att du var med i Robinson var för att gå ner i vikt. Är det sant?
Christian Ternstedt: Jo, det stämmer.. har haft lite pokerbolag o sånt som jag sålde för några år sen, så var inte direkt intresserad av pengarna. Är ju 13 kg Lättare idag så känns super!!! kunde inte vara bättre

Beatrice: i tv lät det som du tyckte att den med mest skulder skulle vinna. Borde det inte vara den som är bäst överlevare istället?
Christian Ternstedt: Robinson handlar inte om överlevnad, det är handlar om uthållighet och socialt spel.. Hade varit asgött om någon med skulder vann ju!

Daniel: Vem var jobbigast (du får inte säga dig själv)!
Christian Ternstedt: hade svårast för Beatrice (så hette hon va?) I övrigt inga problem. Alla är sköna lirare i grunden, vi var bara lite trötta o hungriga, då får man köpa lite konflikter...

Ninaa: Hej Christian :) Jag hejade verkligen på dig. Jag bor nästan granne med dig också. Så synd att du hoppade av, skulle varit kul om någon i trånghalla skulle vunnit. Men för mig så är du ändå en vinnare.. :)
Christian Ternstedt: Ah.. Nice! Trånghalla Jönköping power!!!

britta: Tycker du själv att du är en snäll och ödmjuk kille?
Christian Ternstedt: NEJ!!!!!!! Men jag tar oxå skit själv, så gillar när folk ger mig feedback o säger jag är konstig...

Christian Terns: Tack alla ni för era frågor. Sorry jag var lite kaxig i programmet men möter ni mig på stan så lovar jag att jag är snällare "på riktigt" Robinson är ett grymt program och hoppas ni fortsätter titta. Vill ni veta mer om mig så bloggar jag inne på www.playland.se/blogg . Ska skriva lite matnyttigt ikväll tänkte jag om programmet som var! Massa kramar och ha en fortsatt trevligt Helg! /Christian