anna: hur kan du hålla hygienen så bra, raka benen osv?
Josefin Bergqvist: haha jag kunde inte raka benen... har bara haft tur o inte fått så håriga gener antar jag ;)

Hanna B: hej ängelholmare! Man får ju inte veta så jätte mycket av vad som är tillåtet på ön osv. men jag undrar om du tvättade ditt hår och bortade tänderna NÅGON GÅNG under din tid på ön? Kram från en annan ängelholmare;)
Josefin Bergqvist: Nepp, bang hällde dricksvatten på mitt hår en gång, borstade tänderna gjorde vi inte... skrubbade dem med lite salt då o då... äckligt jag vet...

Ante: Vem tycker du var minst värdig i robinson?
Josefin Bergqvist: hmm jag vet inte vem jag tycker är minst värdig faktiskt... gillar inte begreppet värdig... så alla som är där antar jag!

Christine B: Hej Jossan! Tack för en kanoninsats! Tycker du fick oförtjänt mycket skit, tycker varje Robinsson behöver en bortskämd snorunge som tycker allt är skit. Vad har Robinsson gett dig? :) Klam klam
Josefin Bergqvist: Haha tack själv... Ja eller hur... Alla karaktärer behövs... Robinson har nog gjort att jag uppskattar allt jag har mkt mer än innan, plus att jag har blivit lite mindre dömande mot andra

Fan of daniel.: vem var skönast/roligast att umgås med på ön?
Josefin Bergqvist: Först var de gurkan, vi kom skitbra överens... sen Maggie såklart... Allt behöver inte vara på blodigt allvar!

andrezz 89: vad tycker du om att varit delaktig på Robinson, några bra tips att tänka på innan med förberedelser etc.?
Josefin Bergqvist: Ojj, jag ångrar ingenting... skitkul att ha varit med:) Har inga direkt tips...Jo, ÄT UPP DIG INNAN HAHA...

per: är du stolt över din insats i robinsson?
Josefin Bergqvist: Ja det är jag! Jag har varit mig själv hela tiden och inte ändrat på mig själv för attt någon annan ska tycka om mig. Så ja, asstolt är jag ;)

Ann: Fortsätter ilskan mot deltagarna i det andra laget när Robinson är slut? Kan man hälsa på varandra om man träffar på någon på stan? Jag tycker dtet verkar vara ganska fula knep deltagarna tar till.
Josefin Bergqvist: Nej, det finns personer man tycker mindre om men vi hatar inte varandra idag :)

smiile :): hur många kg har du gått ner under tiden du varit i robinson ? ;)
Josefin Bergqvist: Jadu... Tillräckligt många.... närmre 10!

Niklas: Vad tycker du om Paolos insats som programledare och domare i tävlingarna?
Josefin Bergqvist: Jo han e väl bra... inte reflekterat så mkt över honom... jag tänker mest på mig själv som ni kanske märkt ;)

klitsch: Hej! Tycker du var en rolig färgklick i programmet. Hur gick tankarna hos dig när du satt helt själv på en ö innan de tre nya kom? Vad gjorde du under tiden?
Josefin Bergqvist: Gud du, jag kommer knappt ihåg någonting av de dagarna... jag var helt lost... jag tror att jag tyckte de va halvt skönt halvt typ hemskt... och jag längtade hem när jag var själv, annars längtade jag bara bort från ön, inte hem.

Ozzy: varför hjälpte du till så lite?
Josefin Bergqvist: Om jag inte vill göra ngt så vill jag inte och då gör jag inte det. Jag sov inte i kojan, varför skulle jag då bygga den? jag åt inte kokos... varför skulle jag då hämta den? de e inte så att de andra fick springa o fixa de till mig.

Sanna: vem har du mest känt hat mot under robinson ? :)
Josefin Bergqvist: jag var mest hatisk mot daniel under robinson

Jag: var du påväg att ge upp under tiden i robinson? :)
Josefin Bergqvist: jjaaaa mååååånga gånger haha...

Sigge: skulle du göra om detta om du fick chansen
Josefin Bergqvist: YES trodde aldrig jag skulle säga de... men de skulle jag nog!

Becka: Hej! Händer det något skojigt på ön när det inte filmas? Eller bara bor ni på stranden och väntar på att något ska hända?
Josefin Bergqvist: Jaaa de e massa kul som har hänt som inte kommit med tycker jag! de kan ju inte ta med allt...!

Louise: Hej! Hur känns det att se dig själv i teve nu? :)
Josefin Bergqvist: Älskar att se mig själv på tv ;)

Tim: Blev du besviken när du åkte hem?
Josefin Bergqvist: nej jag visste om att jag skulle åka hem

Sara: Jag tycker du är en kämpe som skulle ha kommit långt i mina ögon, ja jag tycker det är jätte synd att du blev utröstad
Josefin Bergqvist: aaww tack va du e snäll :)

elias: hej synd att du åkte ut! Vad var det första du tänkte på när du åkte ut?
Josefin Bergqvist: typ ge mig ett glas vin, en dusch, en cigg och ett liv tillbaka? ;)

Hannes: Alltså jag tycker amerikanska versionen ligger så mycket före. Det är klart att det är viktigt att kunna tävla fysiskt. Men det viktigaste är det sociala spelet. Och det var du en av de få som faktiskt va rå sharp på! så säg mig varför åkte du?
Josefin Bergqvist: för att jag var helt slut, jag orkade inte mer och jag visste att de skulle bli svårt att få killarna att rösta ut någon annan, dock är jag säker på att OM jag hade försökt... så hade jag kunnat stanna!

Turkos: Vem var den första du ringde när du kom tillbaka?
Josefin Bergqvist: Mamma och min kompis nathalie!

Tim: Vem tycker du är värdig att vinna Robinson?
Josefin Bergqvist: JA alla gånger!

Per: ångrar du något du gjorde/ inte gjorde som du undrar
Josefin Bergqvist: Jag ångrar två saker, att jag inte kämpade mer med att äta och att jag inte höll ut och röstade ut ngn annan ist för mig i sista örådet!

Johan: Hur kom det sig att du och Daniel verkligen inte kunde komma på samma bana?
Josefin Bergqvist: Vi är väldigt olika som personer!

berra: vad bestod eran diet av på ön? var det bara bananer och kokosnötter?
Josefin Bergqvist: Min diet första tiden var vatten och salt, sen lite kokosmjölk, sen ris o krabba typ

Jag: Kunde du spegla dig på något vis under robinson? alltså veta hur du faktiskt såg ut (a)
Josefin Bergqvist: neeej och de va skitjobbigt... jag kommer ihåg att jag trodde att jag hade blivit skitful och när jag såg mig i spegeln kunde jag inte tro att det var jag!

Ozzy: du verkade väldigt förvånad att det var skitigt och jobbigt, hur trodde du att det skulle vara?
Josefin Bergqvist: Jag trodde det skulle vara jätterent och fint och att det skulle finnas goda drinkar oså o sippra på på dagarna såklart... tror inte alla det?

Olivia: Du borde inte åkt ut, du var bäst!
Josefin Bergqvist: Taaack :)

Alex: Hej! Vad tycker du om det sättet du framställts på i teve? Var det verkligen så jobbigt att inte ens ha en handduk, eller det är tv4 som vinklat?
Josefin Bergqvist: Jag tycker inte dem vinklat mig... jag är sån... och JA det var jobbigt att inte ens ha en handduk!

Felicia: Tjena Josefin! Ditt hår ser alltid så vårdat ut på robinson awesome, fick man duscha av sig salt vattnet? och fick ni ha solkräm?:)
Josefin Bergqvist: haha nej... mitt hår var fullt med sand! solkräm fick vi!

Simon: Synd att du åkte ut Josefin, fanns andra som jag tyckte åka ut. Du var grym! Vad var jobbigast/roligaste upplevelsen i Robinson? :)
Josefin Bergqvist: Jobbigaste var nog hela grejen, att sitta där o inte komma någonstans oså... roligast... ja egentligen vet jag inte... att se skiten på tv antar jag ;)

Alicia: Är det verkligen så svårt som det ser ut på tv? Med lite mat och jobbiga tävlingar?
Josefin Bergqvist: Det är SÅ mkt svårare än vad de ser ut... ni ser inte nätterna som är sååå långa o kalla och alla smådjur och blöta kläder och att vi fryser för att sen vara sååå otroligt varma... plus tiden är ju såååå lång...

Kalle: Ville du åka ut?
Josefin Bergqvist: Ja. jag ville inte be om att bli utröstad... men jag ville hem ja.

lolipop: varför stannade du kvar när du fick völja du sa sen att du hatade robinson ?
Josefin Bergqvist: Jag ville inte ge upp frivilligt... Jag hatade tillvaron ja, men jag ville fortfarande vinna tävlingen!

Eve: varför sökte du till Robinson?
Josefin Bergqvist: Alltid velat vara med... följt det i alla år... alltid älskat det.. och sagt sen jag var liten att en dag ska jag vara med

anonym: va det roligt att vara med i tv?
Josefin Bergqvist: jaaa de e skitkul!

robin robinsson: Vad längtade du mest efter under din tid på robinson?
Josefin Bergqvist: Att få duscha o sova en hel natt i en nybäddad säng med rena strykta fina lakan!

Inga-Linn: Hej du sa i tidigare program att du hatade naruren och att du inte va någon vildmarksmänniska.. 1. varför sökte du til robinson då? 2. Hur kändes den tävligen som erik varlt ut dig som offerlamm, va det inte läskigt att sitta fast i stolpen? jag trycker att du är otroligt fin och verkar härlig som person!:)
Josefin Bergqvist: 1. Ja det kan man undra... jag ville bara vara med helt enkelt..! 2. Det var på allvar mitt livs största trauma! haha och tack :)

Nils: Vad var det första du åt då du lämna från ön, och hur smaka det ?
Josefin Bergqvist: Jag åt middag med några från produktionen, typ ngn kyckling och pommes o ris och grönsaker... och tro det eller ej, men de va inte så gott som jag väntat mig och föreställt mig att det skulle vara!

Andreas: Vem störde du dig mest på under Robinson?
Josefin Bergqvist: Daniel eller elin förmodar jag!