Klara: Nina, jag tycker du har fått för mkt skit sista tiden. Känns som att folk glömde bort vilka as killgänget var i början och hur mycket DE paktade. När ni lyckades bryta killpakten blev vi som tokiga i soffan, så jäääävla skönt! :D
Nina Amjadi: Hej Klara! Jag minns i varje fall hur det var och hur det blev efter vi bröt killpakten! Kul att du tyckte det var skönt ;)

Gina: Hej Nina! Man har ja ju läst mycket om dig och "finalkryssningen". Vad är den sanna anledningen till att du inte åkte med? Stå på dg kvinna! Du är grym!
Nina Amjadi: Hej Gina ;) Jag fick erbjudandet att vara med på kryssningen en månad i förväg faktiskt men tackade nej redan då. Kände att sista avsnittet skulle ses på med familjen! Sen hade jag faktiskt fått nog av Robinson Reunions och deras skandaler!

anna: nina varför tror du att du kom så långt i robinsson 2009
Nina Amjadi: Hej Anna! Jag tror att det berodde på att jag var taktisk, gav aldrig upp och att jag alltid gjorde mitt bästa. Det kan ingen ta ifrån en!

Andreas Hasslöf: synd Nina att inte du vann jag höl på dig hela tiden hur var det att komma hem till sverige puss och kram från andreas.
Nina Amjadi: Hej Andreas! Tack för att du höll på mig! Det var skönt att komma hem men samtidigt väldigt förvirrande! Helt plötsligt var ju Robinson slut och man visste inte riktigt hur man gick tillbaka till det vanliga livet igen! Puss o Kram!

Gina: Hej hej! Läser man Annas blogg så ser det ut som att hon har fullt upp med en massa jobb efter Robinson. Hon har flera telefoninervjuer, modereportage mm. per dag. Hur är livet för er nu? Får ni mycket erbjudanden?
Nina Amjadi: Gina, Anna har massor att göra jämt den tjejen! Hon är ju super snygg! Jag har också en del intervjuer och fotografer jag ska träffa under sommaren, men vi får se vart det bär av

Anna,Sandra: var det surt att förlora finalen jarmo?
Jarmo Heinonen: Det var väldigt surt de första tio munterna, men sen accepterade jag det.

Kire.: Anser ni att tv4 har skildrat händelserna från ön på ett vis som stämmer rimligt överens med det ni upplevde? Något specifikt ni tänkt på nu i efterhand? Något ni inte är säkra på?
Nina Amjadi: Hej Kire, ja det mesta stämmer riktigt men det finns vinklingar. Exemelvis blev vi alla ställda ungefär samma frågor i våra intervjuer men när det gällde alla taktiska frågor, så visade dem bara mina svar så att det ser ut som om jag var den enda som tänkte taktik.

Kire.: Anser ni att tv4 har skildrat händelserna från ön på ett vis som stämmer rimligt överens med det ni upplevde? Något specifikt ni tänkt på nu i efterhand? Något ni inte är säkra på?
Jarmo Heinonen: Min verklighet ser precis ut som TV4:s verklighet via tv:n. Jag tycker det är helt rätt.

Andreas Hasslöf: fråga till jarmo jag undrar har du fortfarande ont? det gjorde ont imig så jag inte vågade titta
Jarmo Heinonen: Det enda jag har ont i fortfarande är höger pekfinger. Annars är allt bra.

anna: men jag tycker det är bra att ellinor vann hon packtade minst men frågan är va tycker du om att ellinor vann jag tycker också att jarmo är en sann hjälte
Nina Amjadi: Hej Anna! Att pakta minst tycker jag inte räcker för att vinna Robinson. Det är ett socialt spel och man måste pakta. Hon vann två tävlingar, annars hade hon också åkt ut. JARMO Är självklart den sanna hjälten i mina ögon

Emilia: Hej Jarmo, jag hoppades värkligen på att du skulle vinna du är en riktig överlevare jag vart så besviken när du inte vann men du vann folkets hjärtan. Jag har 2 frågor till dej : vad var bäst robinsson eller hemma? Skulle du kunna vara med i robinsson igen?
Jarmo Heinonen: Hemma är alltid bäst! Om det inte hade varit så snart inpå så hade jag gärna sökt till Robinson igen.

Jennifer: Hej Nina vad tror du det var som fick dig att ramla i sista tävlingen?
Nina Amjadi: Hej Jennifer! Det har jag funderat en massa på också, varför ramlade jag? Jag som stod så stilla. Kanske fick något sockerfall? Jag har faktiskt ingen aning...

Jennifer: Hej Jarmo vad tror du det var som fick dig att ramla?
Jarmo Heinonen: Jag glömde bort att jag själv hade tagit med stegpinnarna upp.

Gina: Ni båda är egenföretagare har jag läst? Vad är det för något ni jobbar med?
Nina Amjadi: Jag är grafisk designer och driver min egna firma, men jag är student vid sidan om också

Alexander: Jarmo, du är en riktig överlevare skulle det här varit på riktigt hade du ju överlevt alla det är jag 100% säker på, Så tråkigt att du inte vann. Hur reagerade du när du fick höra att "grabb-Pakten" snackade så mycket strunt om dig?? /
Jarmo Heinonen: Det ver jag beredd på. Så fort jag hade röstat för Beatrice visste jag att det skulle bli så.

kalle: Jarmo - har du sett Lost nån gång? Kan du identifiera dig med John Locke?
Jarmo Heinonen: Jag har aldrig sett Lost men jag har sett Locke på bild, så visst kan jag se vissa likheter.

Alexander: Till Nina, hur kändes det att förlora mot Ellenor i platsen om finalen på plankan? Hur kunde ni stå så länge? puss
Nina Amjadi: Hej Alexander, det kändes som den värsta förlusten i mitt liv, någonsin! Jag var så fantastiskt arg, det var ju andra gången jag förlorade emot henne! Varför vi kunde stå så länge vet jag inte? Jag var i trans!

Gina: Ni båda är egenföretagare har jag läst? Vad är det för något ni jobbar med?
Jarmo Heinonen: Jag har haft flera företag i mitt liv: byggbranschen, restaurangbranschen och nu i lackeringsbranschen.

Andreas Hasslöf: har ni någon egen hemsida?
Nina Amjadi: Min hemsida ligger nerlagd för tillfället, men håll utkik på min blogg när den kommer upp igen www.ninaamjadi.blogg.se

Elin: hej Jarmo hur var det att va med i Robinson.
Jarmo Heinonen: Jättekul! Har du möjlighet att söka så sök!

Andreas Hasslöf: vad åt ni för mat på ön och vilket är eran favorit maträtt till vardags
Jarmo Heinonen: Till vardags gillar jag fisk. På ön käkade vi allt vi hittade som var ätbart.

josefine: Hej! känns som att ni två, anna och blomman är lite smått utfrysta ur den andra gruppen. Är bara en känsla jag fått efter att ha läst Angelas blogg. Tkr ni att det känns så? Typ på fester och så.. Ni fyra är iallafall bäst och du Jarmo skulle ha vunnit! Ni har gjort det jättebra i tävlingen :)
Nina Amjadi: Hej Josefine! Nej vi är inte utfrysta, men vi är alla väldigt olika människor. Vi fyra har kommit varandra väldigt nära och delar samma värderingar. Dem andra trivs bra ihop och då får dem göra det! Det är så i allt, skolan, jobbet och livet osv. Man umgås med dem man trivs!

.: Vilka umgås ni med nu efter Robinson?
Jarmo Heinonen: Jag umgås mest med Blomman, Nina och Anna. Och Beatrice.

Elin: hej Nina att va så nära men inte klara det.
Nina Amjadi: Hej Elin, jaadu, det var tufft. Mycket tufft!

Malin: Jarmo. synd att du inte vann. ellenor är ingen överlevere det är du. hur kändes det att förlora mot en som inte skulle klara sig på en ö själv?
Jarmo Heinonen: Inget att göra åt. Tävlingsreglerna var såna.

Emilia: jarmo varför tror du att angela röstade på Ellenor & inte dej?
Jarmo Heinonen: Jag tror att hon inte ville att jag skulle ha pengarna.

Jennifer: Hejsan ville ni någon gång lämmna robinson och åka hem?
Nina Amjadi: Jennifer, jag ville under dag 34 tror jag det var bara åka hem. (Då jag grät) Jag mådde fruktansvärt dåligt och hade glömt bort hur min familj såg ut. Det var en hemsk känsla, men Anna och Jarmo peppade mig till att vara kvar!

Alex: Till Jarmo, Hur god var egentligen colan och sandwichen efter att allt var klart?
Jarmo Heinonen: Himmelskt! Det var jättegott!

emelie: Hade ni tillgång till solskydds kräm? Alla vet ju hur farligt det är med för mycket stark sol?
Nina Amjadi: Hej Emelie! Jajamensan, vi fick solskyddsfaktor 30. Hur mycket vi än ville! Ps. Vi brukade använda solkrämen som hudkräm på kvällarna när vi gick och la oss;)

Sara karlsson: Till Jarmo: 87 % av Sveriges befolkning kan inte ha fel! DU borde ha vunnit Robinson. Jag blev så arg när jag såg finalen. Det var ju en självklarhet att inte Lukas och killarna skulle rösta på dig, eftersom att de ville jävlas bara för att de säkerligen var avundsjuka på dig.. Vad har du för relation till grabbarna nu? Hört att Christian är en riktig jäkla galning. GO JARMO! :) Till Nina: Ta ingen skit, du är hur grym som helst! Även du, en sann överlevare.
Jarmo Heinonen: Det är ju inte mina bästa vänner idag men vi kan umgås. Det var ju dock ett spel.

.: Vilka umgås ni med nu efter Robinson?
Nina Amjadi: Jag umgås med Jarmo, Anna och Blomman!

Linus: Tjena Kung-Jarmo! Om tittarna hade fått rösta så kan det inte råda några tvivel om att du skulle ha blivit Robinson 2009. Vad hade du gjort för vinstpengarna tror du?
Jarmo Heinonen: Jag hade skänt 10% till välgörenhet, sen hade jag bjudit hela familjen på utlandsresa - och vi är många.

Gina: Tror ni att ni skulle klara av att vara helt ensamma på en ö i så många dagar? Som en riktig robinson crusoe? :)
Nina Amjadi: Gina, det var en svår fråga som egentligen går att veta svaret på. Men om jag gissar så hade jag nog klarat mig ett tag, men inte länge. Jarmo hade säkert klarat sig längre!

Patrick: Åt ni något konstigt på ön (t.ex. sand eller löv eller bark typ) ?
Jarmo Heinonen: Konstigast var nog när Anna och jag delade på en larv, och konstiga var att den smakade sallad.

Andreas Hasslöf: vad åt ni för mat på ön och vilket är eran favorit maträtt till vardags
Nina Amjadi: Andreas, vi åt sandkrabbor, fisk, kokosnötter och palmhjärta! En meny jag absolut inte saknar idag! :) Min favoriträtt hemma är; pannkakstårta!!

Jennifer: Hej Nina vad var det godaste ni åt i Robinson?
Nina Amjadi: Jennifer, det godaste var GRISEN!

Andreas Hasslöf: vilka har ni kontakt med idag och hälsa ellenor från mig
Nina Amjadi: Jag har kontakt med Jarmo, Anna och Blomman!

Jennifer: Hejsan hur kändes det när ni träffade er familj? går det att beskriva lyckan?
Jarmo Heinonen: Jag hittade inte min fru på Arlanda först. Hon kände inte igen mig först och jag såg henne inte så jag var lite ledsen ett tag för jag trodde att ingen var där.

Gina: Jarmo, jag har hört att du är gammal brottare. Det såg man också lite i din morgongympa. Vilken klubb har du brottats i? Är själv brottare för Västerås Bk
Jarmo Heinonen: Jag brottades för Spårvägen först, och sen Täby Brottarklubb.

Tina: Både Jarmo o Anna! Ellenor har under programmet framställts som en person som är väldigt anonym o diskret. Det som nu efter vinsten framkommit så verkar hon vara en betydligt mer "kaxig" person. Hur ser ni på det? Vissa sanningar om henne verkar komma fram just nu.
Nina Amjadi: Tina, Tv klipper ju alltid ihop till extrema karaktärer. Jag tycker inte att Ellenor var särskilt anonym under programmet! Hon var mer eller mindre som alla andra.

Kire.: Jarmo, hur mycket tror du att konflikten rörande sexistiska skämt påverkade utgången? Tror du att det kunde blivit annorlunda beroende på ditt svar till Raffe? Dock imponerande att rakryggat inte försökte fjäska eller ge bortförklaringar kring frågan. :)
Jarmo Heinonen: Jag tror att om jag hade svarat Raffe som han ville så hade jag vunnit.

Karin: Tyckte inte ni också att det var fel sätt att kora en vinnare? jag hade hellre sett en riktig tävling.
Jarmo Heinonen: Vad tror du jag tycker...?

Karin: Tyckte inte ni också att det var fel sätt att kora en vinnare? jag hade hellre sett en riktig tävling.
Nina Amjadi: Karin, jo jag tyckte det var fel sätt! Svenska folket borde åtminstone haft en liten del att få säga om saken, eller så borde det avgjorts med tävling hela vägen ut!

Daniel Jendo ,: Jag vill fråga Jarmo ! om Jag säger du fuskat i Robinson tävlingen ! Vad säger du ?
Jarmo Heinonen: Förstår inte frågan.

Ida, Jenny & Vi: Vilken tävling var roligast i Robinson, Jarmo?
Jarmo Heinonen: Roligast och jobbigast var Oket.

Susen: Hej Nina! Tyckte att du var jättebra och att du inte förtjänade så mycket kritik av Angela och de andra för att du paktade. Är Christian lika "hemsk" som han framställdes i TV)
Nina Amjadi: Hej Susen! Tack! Jag tyckte inte heller jag förtjänade kritiken, men dem tog väl spelet på all alldeles för stort allvar! Christian är en karlson på taket. Han är dryg, han är lite små elak, men egentligen tror jag på att han är god.

Gina: Varför tror du att just du blev vald att anta Robinson-utmaningen?
Jarmo Heinonen: Man vet aldrig vad de söker utan det beror nog på vilken typ av folk som finns kvar som de vill ha, och jag hade turen att min cv passade.

Gina: Varför tror du att just du blev vald att anta Robinson-utmaningen?
Nina Amjadi: Gina, jag tror att casting gänget trodde att jag skulle bidra med mycket till programmet. Jag är en ung tjej som spelat basket och coachat på elit nivå. Jag driver mitt eget företag, har bott i USA och för att toppa på det lite extra är jag inte ursprungligen svensk! Intressant karaktär att följa tror jag.

Tina: Jarmo! Såg en kort video där du sa att "luften gick ur dig" men att det gick över. Visst var du den störst överlevaren? Och vad har Du för kontakt med Erik B nu efteråt han var också nästintill?
Jarmo Heinonen: Nej, jag var inte den största överlevaren, det fanns flera såna. Erik har jag mycket god kontakt med.

Malin: Till er båda: vem kom ni minst överrens med under Robinson?
Jarmo Heinonen: Jag kom minns överens med Raffe och Christian.

Jens: Jarmo Tjenare tänkte fråga hur hade du det på kryssningen igår
Jarmo Heinonen: Jättetrevligt! Det var kul och det var nog sista gången som hela Robinsongruppen var samlad. Vann också 25000 spänn på spel och skänkte dessa till Barncancerfonden.

Greken: Nina och Jarmo! Varför röstade Angela på Ellenor i finalen?Kan det vara så att killarna i den tysta juryn lyckades manipulera Angela att rösta på Ellenor istället? Jag ville verkligen att Du Jarmo skulle vinna.Jag hoppas att Svenska folket fär rösta fram vinnaren nästa gång.Grattis till Dig också Nina.Det var bra att Du och dem andra spräckte "killpakten".
Nina Amjadi: Hej Greken! Jag vet inte varför Angela röstade på Ellenor eller varför någon av dem andra gjorde det. Kan bara dem veta. Men enligt vad dem sagt till tidningarna så var dem arga över att alla starka åkt ut och ville sänka hela programmet med att rösta på den som inte var starkast, Ellenor. Men som sagt, det är bara dem som kan svara på frågan! Tack för att du hejade på mig!

Tina: Både Jarmo o Anna! Ellenor har under programmet framställts som en person som är väldigt anonym o diskret. Det som nu efter vinsten framkommit så verkar hon vara en betydligt mer "kaxig" person. Hur ser ni på det? Vissa sanningar om henne verkar komma fram just nu.
Jarmo Heinonen: Hade jag vunnit så hade jag kanske varit lika kaxig.

CJ: Hej Nina! Skulle du kunna tänka dig att bli kompis med Angela igen om hon bad om ursäkt?
Nina Amjadi: Hej CJ! Hon har redan bett om ursäkt, och vi är inte ovänner längre, men trots det så tror jag inte att vi kommer bli fulländande vänner någon gång

Jakob: Hej Jarmo! Vad hade du för förkunskaper överlevnadsmässigt som du tog med dig till ön?
Jarmo Heinonen: Äta myror och myrpiss har jag lärt mig från Finland. Sen läste jag väldigt mycket överlevnadslitteratur och tittade på överlevnadsprogram på tv.

josefine: jag blev så himla sur på ellinor som inte tkr om dig nina. Hade det inte varit för dig hade hon aldrig tagit sig så långt och vunnit! hon ska tacka dig!!!! Eller hur??
Nina Amjadi: Josefine, Ja jag förstår inte heller varför Ellenor ser på mig som den sämsta överlevaren eller varför hon inte tycker om mig. Jag tror precis som du, att hade jag inte spräckt killpakten hade Ellenor aldrig vunnit.

esmeralda: hej hej Nina hur kändes det att komma tvåa i balanstävlingen‘‘???
Nina Amjadi: Esmeralda, det kändes HEMSKT!

Elin: hej Nina är du och Anna också fotfarande kompisar
Nina Amjadi: Vi är fortfarande Jättebra kompisar!

Sara karlsson: Jarmo: Har du någon blogg? Om inte, kan du inte skaffa det? det skulle vara jätteroligt att läsa! Jag hejade på dig sen första gången jag såg dig i tv-rutan! Du påminner faktiskt mycket om min pappa, så det var väl därför jag hejade på dig! ;-) / Sara
Jarmo Heinonen: I och med Robinson så gillar jag inte bloggar i allmänhet, särskilt Angela som för att ha nånting att skriva på sin blogg som hon tjänar pengar på och måste därför förvränga och förfalska vissa fakta. Men jag är med i Facebook.

Jennifer: Hejsan hur kändes det när ni träffade er familj? går det att beskriva lyckan?
Nina Amjadi: Jennifer, jag bara grät när jag fick ringa min mamma igen ifrån hotellrummet så lyckan att få träffa dem på flygplatsen var enorm!

eric: tycker ni att man ska köra ett robinsson helt med tävlingar utan några öråd helt och hållet? Helt enkelt den som förlorar åker ut?
Jarmo Heinonen: Jag tror att då kanske det inte är samma Robinsonprogram längre. Det är ju viss spänning i örådet också.

Ola: Hur ser ni på att det var forna deltagare som fick avgöra vem som skulle vinna Robinson? Tycker personligen att upplägget var värdelöst. Du Jarmo, exempelvis, som körde ett eget race och stod på dig förlorade ju på det, trots att du helt klar var den mest värdiga vinnaren.
Nina Amjadi: Hej Ola, jag tycker också att konceptet var ganska dåligt. Tysta juryn var ju bittra som få och deklart att dem aldrig skulle unna mig eller Jarmo en vinst!

sara: Hur mycket gick ni (spelar ingen roll vem som svarar) ner i vikt ? Och gick ni upp det igen när ni kom hem ?
Jarmo Heinonen: Jag gick ner 14 kilo. Hittills har jag gått upp 6 och det är min matchvikt så jag stannar där.

Andreas Hasslöf: fråga till nina vad skulle du göra om du vann robinson med pengarna
Nina Amjadi: Jag skulle tagit min familj på en resa, ge bort lite till Komak-En kurdisk hjälp organisation och sedan skulle jag investera mina pengar i min framtid!

Gina: Känner ni er som kändissar nu? ;) Hejjar folk på er när ni går på stan, får ni många fan-mail och brev osv.?
Jarmo Heinonen: Innan chatten gick jag in på min mail och hade fått 100 mail sen i morse och 600 mail efter helgen. Folket känner igen oss ute på stan och är i allmänhet bara jättetrevliga.

Hanna: Nina: fick ni tjejer fri tillgång till "tjejgrejer" osv, om man skulle ha lingonveckan där nere?
Nina Amjadi: Hej Hanna! Japp vi fick mensskydd!

Sixten: Hej Jarmo! vem hade du som din närmaste vän av deltagarna i robinson? Hejade på dig!:):):):):)
Jarmo Heinonen: Det var tre stycken: Anna, Blomman och Nina.

Ida, Jenny & Vi: Varför har du alltid samma kläder Nina?
Nina Amjadi: Ida och Jenny, jag ville byta kläder, tro mig! Men vi fick ju inte ha några andra kläder, det var det enda jag hade där!

Elin: hej en fråga till Jarmo vem tyckte du skulle vinna robinson?
Jarmo Heinonen: Jag, såklart!

eric: tycker ni att man ska köra ett robinsson helt med tävlingar utan några öråd helt och hållet? Helt enkelt den som förlorar åker ut?
Nina Amjadi: Eric, jaa det låter som en cool omgång Robinson!

Jakob: Hej Jarmo! Du gav allt igenom hela tävlingen och visade upp gedigna överlevarkunskaper. För mig och för många andra är du den riktiga vinnaren av Robinsson 2009. Hur känns det att ha folket på sin sida?
Jarmo Heinonen: Viktigare än att vinna. För mig är det den största vinsten. Tack allihopa!

Vincent: hej Nina hur kändes det att stå 6 och en halv meter åvanför havet?
Nina Amjadi: Vincent, det var riktigt ruggigt! Hade nog inte gått upp där idag!

carro: Nina, Hur gjorde ni med hygienen? fick ni tjejer raka benen och armarna? för killarna var ju rätt så skäggiga i slutet:)
Nina Amjadi: Carro, vi fick inga hygienartiklar ALLS! Däremot hade Angela en pincett som vi noppade oss själva med under armarna osv.!

Malin: Till er båda: vem kom ni minst överrens med under Robinson?
Nina Amjadi: Jag kom nog minst överrens med Ranjit!

nilam: vart du snopen när du inte vann?? du var det bästa överlevade
Jarmo Heinonen: Nej, det blev jag inte. Nina och jag hade pratat om det här, hon och jag var inte omtyckta av grabbgänget så resultatet var givet, vi skulle ut.

nån: ljög du mycket i robinson nina?
Nina Amjadi: Hej Nån! Jag ljög två gånger i Robinson, en gång för Christian när Rafael skulle åka ut och en gång för Angela när hon skulle åka ut!

Jens: Stämmer det som christian sa att dom bara tar in folk som typ har damp och så eller är det bara gojja som jag tyckte det mesta han sa bestod utav på kryssningen?
Jarmo Heinonen: Det är Christians verklighet, sen får ni själva avgöra om vi andra har damp eller inte.

Petra: Hej! det spelar ingen roll om vem som besvarar frågan! Vart ifrån fick nì vatten?
Nina Amjadi: Petra, vi fick vatten av produktionsteamen!

kattis: Vad fick ni ta med till ön?
Jarmo Heinonen: De kläder vi gick i: ett par byxor, en tröja, en jacka och antingen kalsonger eller badbyxor. Och mössa. Resten togs ifrån oss.

Ida, Jenny & Vi: Hej Nina. Varför gick du med i Robinson 2009?
Nina Amjadi: Ida, Jenny och Vilma, jag gick med för att jag ville klara världens tuffaste utmaning och stå som en förebild för unga tjejer!

sara: Hur mycket gick ni (spelar ingen roll vem som svarar) ner i vikt ? Och gick ni upp det igen när ni kom hem ?
Nina Amjadi: Jag gick ner 12 kg! Jag gick sen upp 12 kg på två veckor!

kattis: hej jarmo. Som du kanske vet har du flera fanclubs på facebook och ALLA ville att du skulle vunnit. Robinson har fallit och tyvärr kommer nog inte vara lika populärt nästa år, vilket misstag. En fråga: fick ni hur mycket ris ni ville?
Jarmo Heinonen: Nej det fick vi inte. Det ris vi fick hade vi vunnit i en tävling och det var inte mycket.

Jens: Stämmer det som christian sa att dom bara tar in folk som typ har damp och så eller är det bara gojja som jag tyckte det mesta han sa bestod utav på kryssningen?
Nina Amjadi: Jens! Nej det låter konstigt att dem skulle ta in folk bara för att dem har Damp. Vet inte om någon hade det på ön. Inte jag i varje fall!

kattis: Vad fick ni ta med till ön?
Nina Amjadi: Vi fick inte ta med oss ETT ENDA DUGG!

Greken: Nina och Jarmo! Varför röstade Angela på Ellenor i finalen?Kan det vara så att killarna i den tysta juryn lyckades manipulera Angela att rösta på Ellenor istället? Jag ville verkligen att Du Jarmo skulle vinna.Jag hoppas att Svenska folket fär rösta fram vinnaren nästa gång.Grattis till Dig också Nina.Det var bra att Du och dem andra spräckte "killpakten".
Jarmo Heinonen: Jag tror du har rätt också, men framför allt ville hon nog inte att jag skulle ha vinstpengarna.

sofia: nina tyckte du det var bra eller dåligt att ellenor vann hela robinsson
Nina Amjadi: Jag tyckte att Jarmo skulle vunnit!

SOFIA: Hej jag heter Sofia! Kändes det konstigt att Ellenor vann?? Du skulle vinna JARMO!!!
Jarmo Heinonen: Nej, jag var ju förberedd på det.

masoli: hej nina grattis först att du kom så långt i programmet och synd att det var inte du som vann.jag undrar också om du kommer från iran. ha en bra sommar
Nina Amjadi: Hej Masoli! Jag är Kurd ifrån Iran! Tack för gratulationerna !;) Ha en grym sommar du med!

zarah: Hej Jarmo!!!!!! vem var d värsta konkurent i Robinson??
Jarmo Heinonen: Erik Blomqvist. Men också en bra vän.

Andreas Hasslöf: känner folk igen er på stan nu?
Nina Amjadi: Många känner igen en!

josefin: nina, hur gjorde du med oönskad hårvext ex. på benen och under armarna?
Nina Amjadi: Josefin, vi fick noppa och rycka bort håret på kroppen!

Ida, Jenny & Vi: Vad saknade du mest under tiden i Robinson, Nina?
Nina Amjadi: Jag saknade min familj och mina vänner allra mest, men sen tog saknaden av mat över

Tina: Nina o Jarmo! Tycker Ni att Erik Blomman borde varit välförtjänt i final?
Nina Amjadi: Blomman var definitivt värd en final plats!

Hanna: Kommer du att träffa Anna mycket nu när Robinsson är slut?
Nina Amjadi: Jag och Anna kommer att ses och mysa under sommaren ja!

majs: Hej Nina! Jag tycker att du är jättesympatisk och smart, du var den enda som mot alla killar försvarade jarmo- starkt! Jarmo, du är bäst : )
Jarmo Heinonen: Nina har blivit beskylld för att vara lömsk men hon är en av de få i Robinsongänget som höll sig till samma pakt som hon bestämt sig för från början, redan på flygplatsen: nämligen Blomman, Jarmo, Nina och vi var ju bland de sista.

Ida, Jenny & Vi: Vad ska du göra i sommar, Nina?
Nina Amjadi: Jag ska sola, bada, ta mitt körkort och jobba!

Tina: Nina o Jarmo! Tycker Ni att Erik Blomman borde varit välförtjänt i final?
Jarmo Heinonen: Absolut, Erik var en av de som var en riktig överlevare.

Hanna: Vem gillade du mest ifrån Robinsson Nina?
Nina Amjadi: Svår fråga, men jag får väl säga Jarmo då! Vi klickade redan på flygplatsen!

CJ: Vem gillade ni mest i grabbpakten?
Jarmo Heinonen: För min del var det nog Lukas.

Ida, Jenny & Vi: Vad saknade du mest under tiden i Robinson, Jarmo?
Jarmo Heinonen: Min fru.

Petra: Nina hur länge har du spelat basket? Vilket lag coachar du och hur gammla är dem?
Nina Amjadi: Petra, jag har spelat basket i ca 12 år! Spelat för Järfälla Basket och på College i USA. I samma förening har jag coachat F90-91, F90 Heat, P89 Magics, och F92!

CJ: Vem gillade ni mest i grabbpakten?
Nina Amjadi: Jag gillade alla i grabbpakten lika mycket!

Jessica: Var Christian lika manipulativ i verkligheten som man uppfattade honom?
Nina Amjadi: Han var inte manipulativ alls. Han var dryg, rolig, och knäpp, men aldrig manipulativ!

Gina: Hej hej! Läser man Annas blogg så ser det ut som att hon har fullt upp med en massa jobb efter Robinson. Hon har flera telefoninervjuer, modereportage mm. per dag. Hur är livet för er nu? Får ni mycket erbjudanden?
Jarmo Heinonen: Ja, jag har bland annat fått två erbjudanden den här veckan som jag tycker är tiktigt kul: En inbjudan från filippinska ambassadören att vara med och fira filippinska nationaldagen. Och ett att vara med nästa söndag i Haparanda och avsluta Aschbergs och Fylkings marsch mot prostatacancer.

Jessica: Var Christian lika manipulativ i verkligheten som man uppfattade honom?
Jarmo Heinonen: Tro på tv. Inget fel i tv-bilden från Filippinerna till Sverige.

Adam: Vad var det roligaste med att få vara med i Robinson?
Nina Amjadi: Hej Adam! Det roligaste med Robinson var hela upplevelsen men allra roligaste stunderna var när man vann tävlingar!

Adam: Vad var det roligaste med att få vara med i Robinson?
Jarmo Heinonen: Att få dela tankar och framtidsplaner med så unga människor, som jag annars inte skulle haft möjlighet till.

majs: Lukas verkar vara en falsk typ, först glider han med de andra killarna och gör allt som de säger, sedan när de anda killarna åkt ut, säger han att han gillar jarmo, sedan åker han själv ut, och faller för grupptrycket igen, snacka om labil kille!
Nina Amjadi: Hej Majs! Lukas var väldigt korrekt och neutral helatiden i allt han gjorde och verkade vara väldigt logisk, så jag blev också förvånad att han röstade fram Ellenor. Men han blev väl precis som dem andra utröstade ganska bittra på både mig och Jarmo!

josefin: nu när ni ser programmet, är det mycket som är "fejkat"?
Jarmo Heinonen: Nej, inget fejkat, men kanske förstärkt lite med musik och ljudeffekter.

Emma och judith: Hej nina du tyckte att det såg hemst ut när jarmo skadade huvet ?
Nina Amjadi: Emma och Judith, ja det var helt hemskt att se Jarmo skada sig! Jag trodde att han skulle dö!

Ida, Jenny & Vi: Vad ska du göra i sommar, Jarmo?
Jarmo Heinonen: Jag ska bara vara hemma och njuta av den svenska sommaren tillsammans med min familj.

josefin: nu när ni ser programmet, är det mycket som är "fejkat"?
Nina Amjadi: Det är ganska mycket som är fejkat, exempelvis så gick/simmade vi inte till tävlingarna som det ser ut som. Vi åkte båt ca 40 min varje gång.

Jarmo Heinonen: Jag får tacka alla för stödet som jag får idag, det är nästan som man inte förstår att det är sant. Tack allihopa! /Jarmo

Hanna: Var det jobbigt att inte ha några grejer med sig hemifrån?
Nina Amjadi: Det var jättejobbigt att inte ha ombyte och solglasögon! Man gick runt och kisade hela tiden!

Regina: Kändes det inte konstigt att bli förföljd av en kamera i 38 dagar?
Nina Amjadi: I början var det konstigt, sen vänjde man sig, sen såg man dem inte ens och tillslut var dem i vägen nästan! :)

Tina: Nina! Fåfäng fråga. Men kändes bra såhär efteråt att ni i alla fall hade tillgång till en pincett?
Nina Amjadi: Tina, jag tackar gud för den pincetten! Undra hur man hade sett ut ananrs!

Hanna: Vem var det största hotet i Robinsson?
Nina Amjadi: Det största hotet var Jarmo!

Regina: Tror ni att fler hade hoppat av om ni hade blivit tvugna att bo kvar i "träsket"?
Nina Amjadi: Svårt att svara på men det hade säkert vari fler som hade hoppat av utifall vi hade varit kvar i träsket!

Nina Amjadi: Tack alla ni som varit här inne och chattat med mig! Fortsätt följa mig och mina äventyr igenom min blogg www.ninaamjadi.blogg.se eller på min Facebook sida! Många kramar!! Sola säkert och Simma lugnt! Ni är bäst! Nina