Modiga tävlingsinriktade kvinnor och män flygs i dagarna till en ö i Kambodja. Krävande utmaningar väntar men programmet bäddar även för romantik och chansen att hitta kärleken. Deltagarna är alla singlar och ensam är inte alltid stark, i Robinson- love edition är relationer en viktig ingrediens. I Sjuan nästa år får tittarna se världspremiären av Robinson – love edition.

- Robinson är ett fantastiskt program i sig och att dessutom få göra det med en helt ny twist känns jättekul. Förhoppningsvis blir det romantik i rutan! Linda Lindorff är perfekt för detta, en mångsidig programledare som har både det som krävs för att hålla i tävlingar och ö-råd samt en speciell känsla för människor som söker kärleken. Jag ser fram emot att ge tittarna någon nytt, spännande och härligt när solen går upp över Robinsonön för första gången i Sjuan, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent.

- Det är en ära att få vara programledare för Robinson. Det här är ett fantastiskt program, känt världen över och älskat av miljontals människor. Jag var programledare för Robinson redan 2009 så jag vet hur vansinnigt spännande det är - och det blir ju bara bättre av att det nu ska fokuseras än mer på relationer och kärlek. Jag är otroligt förväntansfull, säger Linda Lindorff.

Om Robinson - love edition: 

Programmets utvalda kvinnor och män blir strandsatta på en öde ö. Allt kan hända när de under flera veckor ska leva och kämpa med och mot varandra. Relationer mellan deltagarna kommer som alltid att spela en stor roll i tävlingen. Men i Robinson – love edition är det extra viktigt att hitta en lojal och tävlingsinriktad medspelare som är villig att kämpa för dig.

Robinson sändes i TV4 mellan åren 2009-2012. Programmet produceras av Mastiff.

Linda Lindorffs blogg: "Klassiskt Robinson, men med en twist"