Efter sex veckor av hunger, tropisk hetta, regniga nätter, sociala rävspel, stenhårda tävlingar och mer än sjutton förlorade kilon var det till sist Mats Kemi som stod som vinnare av Robinson 2011.

Och det var ingen som missunnade polismannen från Huddinge segern. Under säsongen visade han framfötterna både vad gällde vardagsgöromål, som att sköta om lägret eller hämta mat, och i tävlingarna med både lagsegrar och individuella vinster. Dessutom lyckades han hålla sig väl med övriga deltagare på det sociala planet, och vann popularitetspoäng när han delade vinster som den helstekta grisen med sina motståndare.

I den avgörande hinderbanan hade Mats ett försprång från start och lät aldrig konkurrenterna Ola Ahlgren och Hanna Nygren komma riktigt nära. Efter segern firades han med champagnedusch i örådet av övriga deltagare.

- Jag trodde inte jag skulle vinna, jag var bara glad att komma med. Jag tänkte att kommer jag in bra i matchen så kommer jag att öka och öka - och det är vad jag har gjort, sa Mats till Paolo Roberto efter segern.

Se klippet från segerfirandet här ovan.