I Rockstjärnor får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban som kämpar för att bli riktiga rockstjärnor. Johan har flyttat ner till Stockholm från Sollefteå för att fortsätta utvecklas inom musiken. När han lär känna Olle och börjar spela gitarr med honom och MP tvingas han ge upp gitarren och måste börja sjunga istället.

Olle och Bengan är hockeykillarna som tröttnade på att träna på högstadiet och bildade Pompei Nights.

MP lärde känna Olle och kom in i bandet på det sättet och Robban såg en annons om att de sökte en basist.

Olika miljöer

Alla killarna kommer från olika miljöer. Ska de klara slitningarna som uppstår i bandet på grund av att de har olika värderingar?

MP är den som kämpar för att bandet ska bli framgångsrikt medan några av de andra hellre festar. Kommer han att klara av de andras sus och dus-mentalitet?

En dag får han nog av de andras attityd och reser iväg till Australien och då ställs allt på sin spets. Vad kommer nu att hända med bandet och kommer de bli några rockstjärnor?

Johan är bandets sångare. Han flyttade från Sollefteå till Stockholm för att gå en gitarrlinje på gymnasiet. Johan är uppväxt i ett musikaliskt hem och lever verkligen för musiken.

Läs om Johans brinnande musikintresse

MP, en av bandets gitarrister, är ett kontrollfreak som har höga krav på de andra och sig själv. MP jobbar som säljare och är den som försöker fixa spelningar till bandet.

Läs om MP:s stora dröm

Olle är den som bildade bandet tillsammans med Bengan. Han spelade hockey i många år och var en lovande talang, men när Olle började spela musik tog det över mer och mer.

Läs om Olles inspiration till bandets låtar

Bengan är bandets trummis. Han spelade hockey med Olle men tröttnade på att träna så mycket. När Olle började med musik så övertalade han Bengan att börja spela trummor och han var inte speciellt svårövertalad.

Läs om hur Bengan lärde sig spela trummor

Robban kom med i Pompei nights efter att han sett en annons om att bandet sökte en basist. Innan hade Robban spelat med ett punkband och varit skejtare i flera år. När han upptäckte hårdrock hittade han sin grej.

Läs om hur Robban trivs med de andra i bandet