Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights, som hade premiär 13 oktober, finns i TV4 Play. Varje lördag 20:00 läggs det ut nya avsnitt. Redan innan Rockstjärnor började sändas började det bubbla av förväntan.

Tidningen Metro skriver om Rockstjärnor som är TV4:s första webb-exklusiva serie. De har pratat med sångaren Johan Edlund som är förväntansfull: "Vi har väntat länge på det här. Självklart har vi ruggit höga förväntningar". 

"Rockstjärnor är höstens webbserie"

Bara en dag innan premiären skrev Aftonbladets Karolina Fjellborg att "Rockstjärnor är höstens webbserie". Karolina skriver att: "De försöker så hårt. Och bor samtidigt hemma hos mamma. Det är oerhört sött på något konstigt vis. Så ska du följa en webb-tv serie i höst så är det Rockstjärnor."

Även Magnus Ransheim på Helsingborgs Dagblad har skrivit om Rockstjärnor som han tycker känns som en hit: "Krockar mellan den grå verkligheten och rock’n’roll-leverne är tacksamt underhållningsmaterial, och Pompei Nights förtjänar respekt för att de är villiga att bjuda på sig själva ända in på ungdomsmottagningen".

"En hjärtevärmande serie"

Även Aftonbladets tv-recencensent Martin Söderström skriver om Rockstjärnor några veckor efter premiäravsnitten. "Lite skönare i anslaget, lite mer skit under naglarna. Bra så. Rockstjärnor (TV4 Play) är en varm älskvärd liten serie om bandet Pompei Nights med stora drömmar och hjärtat fyllt av seazig hårdrock". Martin Söderström avslutar sin tv-krönika med att sammanfatta Rockstjärnor som "En hjärtevärmande serie att se när det passar".

"Serien ser verkligen bra ut"

Tidningen Allehanda som redan i somras träffade sångaren Johan Edlund när han var omgiven av kameror. Allehanda har även intervjuat Johan inför premiären: "Vi har bara fått se tre avsnitt, men serien ser verkligen bra ut. Vi var lite oroliga över att filmteamet skulle klippa fel och framställa en felaktig bild av oss, men det visar sig att serien speglar oss väldigt bra. Tittaren får följa med på allt från allvarligt snack om bandets utveckling, diverse spelningar, men även en del fyllor".

Bloggar om Rockstjärnor

Även TT-Spektra skriver om Rockstjärnor: "De borstar tänderna i Koskenkorva, festar hårt och lever för drömmen att bli stora rockstjärnor. Samtidigt försöker de trevande ta sig ut i vuxenlivet, med nio-fem jobb och flytt från det trygga barndomshemmet".

Även bloggare har nåtts av ryktet om Rocksjärnor.

Zoofie som bloggar om musik var en av de första som skrev om Rocksjärnor i sin blogg. "Det här ser jag fram emot att följa."