Äntligen är det dags för första tävlingen med Rockstjärnor.

Tävla och vinn signerad Hammerfall DVD + 2 CD-skivor

Att spela förband till Hammerfall är ett riktigt drömgig för unga rockbandet Pompei Nights. Men är de redo för den stora scenen? Följ killarnas resa i Rockstjärnor - när du vill i TV4 Play.

Den 30 november släpps HAMMERFALLS DVD Gates of Dalhalla + 2 CD-skivor – en fullspäckad upplevelse med massor av livelåtar. Nu har du chans att vinna en exklusivt signerad utgåva! Allt du behöver göra är att svara på de här frågorna samt skriva en motivering till varför du ska vinna. Mejla sedan in svaret.

Fråga 1:

Hur får man en riktig hårdrocksfrisyr enligt Robban?

Fråga 2:

Vad hette Johans första grupp?

Fråga 3:

Hur packar Bengan för flytten till ny lägenhet?

Skicka ett mejl till rockstjarnor@tv4.se med svar på dessa frågor, en kort motivering samt namn, adress, telefonnummer.

Prisbord:

Signerad HAMMERFALL DVD + 2 CD-skivor, i butik värde ca 229 k kr.

***************

Sista tävlingsdag är den 19 november 2012.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Warner Musicansvarar för tävlingsvinsterna. Vinnaren meddelas via telefon dagtid, efter tävlingsperiodens slut. TV4 har rätt att utse en ny vinnare bland dem som tävlat om man inte kommit i kontakt med en utsedd vinnare inom två veckor. Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller andra priser. Vinnarna presenteras på tv4.se.

TV4 har rätt att publicera inkomna tävlingsbidrag. Jury är representanter för TV4-Gruppen och Warner Music. Anställda på Warner Music , TV4-Gruppen och deras anhöriga får inte deltaga i tävlingen.

Lycka till!