Tillbaka hösten 2020

Artiklar från mars 2017

Det här är Moneybrother i Så mycket bättre

Anders Wendin slog igenom under artistnamnet Moneybrother 2003. Hans musik beskrivs som en mix av rock, soul, punk, reggae och pop.

Läs hela

Det här är Sabina Ddumba i Så mycket bättre

Popartisten Sabina Ddumba har på kort tid fått stor uppmärksamhet för sin musik som har influenser både från soul, gospel och R&B.

Läs hela

Det här är Uno Svenningsson i Så mycket bättre

Artisten och låtskrivaren Uno Svenningsson fick sitt genombrott på 90-talet med låten ”Under ytan”. Sedan dess har han släppt sex album och medverkat i Melodifestivalen två gånger.

Läs hela

Det här är Icona Pop i Så mycket bättre

Svenska popduon Icona Pop slog igenom internationellt med hitsingeln ”I love it” 2012. Sedan dess har deras poplåtar, med drag av house och indie, nått framgång världen över.

Läs hela

Det här är Eric Saade i Så mycket bättre

Popartisten Eric Saade slog igenom redan som 19-åring med låten ”Manboy” i Melodifestivalen. Sedan dess har han släppt flera album och nått framgång runt om i Europa.

Läs hela

Det här är Tomas Andersson Wij i Så mycket bättre

Tomas Andersson Wij är singer-songwritern som trollbinder sin publik med enbart sång, gitarrspel och historieberättande. Nitton år efter debuten är han en erkänd artist och låtskrivare med tionde albumet i produktion.

Läs hela

Det här är Kikki Danielsson i Så mycket bättre

Folkkära artisten Kikki Danielsson är en schlagerveteran med sina nio framträdanden i Melodifestivalen och två i Eurovision Song Contest. Numera klappar hennes hjärta för country.

Läs hela

De är klara för Så mycket bättre 2017

Så mycket bättre är tillbaka i höst och här presenteras löpande de artister som kommer att medverka under programmets åttonde säsong.

Läs hela