Säsongspremiär 24 oktober

Artiklar från april 2019

Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot i Så mycket bättre - andra sommaren

Nu släpper vi tre ytterligare namn till jubileumssäsongen av Så mycket bättre. Danny Saucedo, Titiyo och Ebbot Lundberg är redo att återvända till Gotland i sommar för att ännu en gång tolka andra artisters hyllade låtar. Vi kommer även möta Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup.

Läs hela

Petra Marklund i Så mycket bättre- andra sommaren

I sommar återvänder Petra Marklund till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Läs hela

Orup i Så mycket bättre- andra sommaren

I sommar återvänder Orup till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Läs hela

Jason ”Timbuktu” Diakité i Så mycket bättre - andra sommaren

I sommar återvänder Timbuktu till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Läs hela

Jill Johnsson i Så mycket bättre - andra sommaren

I sommar återvänder Jill Johnsson till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Läs hela

Magnus Uggla i Så mycket bättre - andra sommaren

I sommar återvänder Magnus Uggla till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Läs hela

Miss Li i Så mycket bättre - andra sommaren

I sommar återvänder Miss Li till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Läs hela

Petter i Så mycket bättre - andra sommaren

I sommar återvänder Petter till Gotland för att medverka i jubileumsprogrammet Så mycket bättre- andra sommaren tillsammans med några av Sveriges mest folkkära artister.

Läs hela

Så mycket bättre firar 10 år med jubileumssäsong

Petra Marklund, Orup, Jason ”Timbuktu” Diakité, Magnus Uggla, Jill Johnsson och Petter.

Så mycket bättre firar 10 år med en jubileumssäsong där ett gäng älskvärda artister kommer att återses på Gotland sommaren 2019.
I programmets första avsnitt kommer Petter, Magnus Uggla, Miss Li, Jill Johnson, Jason ”Timbuktu” Diakité, Petra ”September” Marklund och Orup att vara med.

Läs hela