I höst kommer tittarna att återse ett gäng välkända artister i Så mycket bättre – andra sommaren då programmet firar 10 år med en jubileumssäsong! Petter, Magnus Uggla och Miss Li kommer vara på plats under alla program och i varje avsnitt gästas av ett gäng andra artister som alla varit med under tidigare säsonger.

Speciell säsong väntar med 14 artister i Så mycket bättre  - andra sommaren!

Artisterna i Så mycket bättre 2019: 

Petter
Petter medverkade i den första säsongen av Så mycket bättre 2010 med flera populära tolkningar, däribland Lill-Babs ”Tuff brud i lyxförpackning” och Lasse Berghagens ”Stockholm i mitt hjärta”. 

Miss Li
Linda ”Miss Li” Carlsson medverkade i i tredje säsongen av Så mycket bättre 2012. Hennes tolkning av Pugh Rogerfeldts Här kommer natten” är en av hennes mest populära tolkningar i Så mycket bättre, men även Olle Ljungströms ”Nåt för dom som väntar”.

Magnus Uggla
Magnus Uggla medverkade i tredje säsongen av Så mycket bättre år 2012. Den mest populära tolkningen han gjorde i programmet är Olle Ljungströms ”Jag och min far”. Tolkningen blev en stor hit och utsågs år 2016 till den mest populära låten på Svensktoppen någonsin.

Carola
Carola medverkade i femte säsongen av Så mycket bättre 2014 och några av hennes mest hyllade tolkningar var Ola Salos ”Tell me This Nigt is Over” och Orups ”Sjung Halleluja (och prisa Gud)”.

Niklas Strömstedt
Niklas Strömstedt medverkade i sjätte säsongen av Så mycket bättre 2015 med hyllade tolkningar som Jenny Berggrens ”Lyckolandet” (Happy Nation) och Miriam Bryants ”Drake” (Dragon).

Little Jinder
Josefin ”Little” Jinder medverkade i sjunde säsongen av Så mycket bättre 2016. Hennes tolkning av Tommy Nilssons ”Du vill ha sex med mig” är Little Jinders populäraste tolkning från programmet.

Orup
Thomas ”Orup” Eriksson medverkade i femte säsongen av Så mycket bättre 2014 och några av hans mest älskade tolkningar var Carolas ”Främling” och Amanda Jenssens ”Magiker” 

Petra Marklund
Petra Marklund var med i första säsongen av Så mycket bättre 2010. Hennes tolkning av Petters ”Mikrofonkåt” blev en megahit som låg etta på de svenska topplistorna elva veckor i rad. Även hennes tolkning av Lill-Babs ”Jag är en tuff brud i lyxförpackning” gick hem hos svenska folket. 

Jason ”Timbuktu” Diakité
Jason ”Timbuktu” Diakité medverkade i andra säsongen av Så mycket bättre 2011. Under hans medverkan i Så mycket bättre blev Mikael Wiehes ”Flickan och kråkan” hans mest populära tolkning.  

Titiyo
Titiyo var med i fjärde säsongen av Så mycket bättre 2013 där hon bland annat tolkade Ken Rings ”Själen av en vän” som hyllades av tittarna.

Danny Saucedo
Danny Saucedo var med i sjunde säsongen av Så mycket bättre 2016. Han gjorde flera hyllade tolkningar däribland Little Jinders ”Super 8” som spelats 20 miljoner gånger på Spotify och Tommy Nilssons ”Snacket på stan” (Talk of the Town). 

Jill Johnson
Jill Johnson medverkade i den sjunde säsongen av Så mycket bättre 2016. Hennes tolkning ”Open your heart” av Tommy Nilssons ”Öppna din dörr” är den mest populära av hennes tolkningar i programmet.

Ebbot Lundberg
Ebbot Lundberg var med i fjärde säsongen av Så mycket bättre 2013 och några av hans populäraste tolkningar var Ulf Dagebys ”Barn av vår tid” och Agnes Carlssons ”Release Me”. 

Så mycket bättre – andra sommaren har säsongspremiär på TV4, TV4 Play och
C More lördagen den 19 oktober.