På en gård belägen på södra Gotland har sju etablerade svenska musiker bott tillsammans under en vecka. Lasse Berghagen, Plura, Petter, Lill-Babs, Petra "September" Marklund, Tomas Di Leva och Christer Sandelin. Alla har de fått vara huvudperson för en dag och bestämt aktiviteter och meny vid matbordet för lunchen och middagen.

Men det är inte maten som står i fokus utan musiken kring matbordet. Huvudpersonen har fått uppleva de andra folkkära artisternas tolkningar av dennes egna låtar, på ett sätt som man aldrig hört de redan kända låtarna innan.

Men bakom alla glada och känslosamma stunder ligger det tufft arbete för alla inblandade berättar Lasse Berghagen som är först ut med sin dag.

- Det var hårt slit från sju på morgonen till två på natten. Men det har varit en jättekul upplevelse att ha varit med om. Jag tror att det kan bli en stor hit för TV4, säger Berghagen till tv4.se.

Och han får medhåll av exmakan Barbro "Lill-Babs" Svensson och artisten Petra ”September” Marklund.

- Det var synd för vi hann aldrig umgås vid sidan av när kamerorna var avstängda, säger September till TV4 Nyhetsmorgon.