I årets upplaga av Så mycket bättre får vi möta sju nya välkända artister och lära känna människorna bakom sånger som Varning på stan, Living in America, Apan som liknar dig, Dinga linga Lena, Lovekiller, Oh Boy och Y viva España. Säsongens första avsnitt sänds lördag den 27 okotber i TV4.

Men det är inte bara artisterna som är nya. Så mycket bättre kommer nu också att finnas som ett digitalt magasin för Ipad och Iphone. Redan i dag släpps ett införnummer som ger läsarna en liten glimt av vad som komma skall, och direkt efter programmets slut på lördagar kommer magasinet om veckans artist att finnas tillgängligt för nedladdning.

– Så mycket bättre är ett otroligt roligt projekt. Att kunna kombinera ett TV-program med ett digitalt magasin är något helt nytt och banbrytande. Magasinet kommer att ge en fördjupning av artisterna i serien och ge läsare och tittare lite extra, säger Niclas Blixt Madison, chefredaktör för Boom Publishing

Så skaffar du Så mycket bättre-appen

Gå till Appstore och sök efter "Så mycket bättre". Ladda ned appen till din Iphone eller Ipad. Varje ny utgåva av magasinet kommer sedan att kunna laddas ned direkt i appen. Såväl appen som alla utgåvor av magasinet är helt gratis.