Lisa Nilsson, 44 år
Lisa Nilsson besitter en av Sveriges vackraste röster och blev känd för allmänheten när hon slog igenom med sitt tredje album Himlen runt hörnet 1992. Några av henne största hits är Varje gång jag ser dig och Himlen runt hörnet, vågar någon ge dessa låtar ett nytt liv?

Se Lisa Nilsson framföra låten Du kom inte närmare i Nyhetsmorgon: 

 
Niklas Strömstedt, 56 år
Niklas Strömstedt som både är verksam som artist och låtskrivare har många låtar på sin repertoar. Kanske kommer de andra artisterna skriva om låtarna OmEn kvinna med en annan man, en GES klassiker eller jullåten Tänd ett ljus.

Så här lät Niklas Strömstedt 2009 när han sjöng låten Inga änglar gråter: 


Miriam Bryant, 24 år
Stjärnskottet Miriam Bryant släppte sin första singel Finders, keepers 2012 och blev genast ett namn på allas läppar. Sedan dess har hon hunnit släppa två album och bland annat körat bakom Kent.

Lyssna på ett härligt arrangemang av Miriam Bryants låt Push Play

Andreas Kleerup, 36 år
Andreas går under artistnamnet Kleerup och jobbar som popmusiker, musikproducent och låtskrivare. Kleerup har bland annat samarbetat och arrangerat låtar till Robyn, Loreen och Lady Gaga. Låten With Every Heartbeat slog stort även internationellt och toppade bland annat Englandslistan.

Se Jesper Börjessons intervju med Andreas Kleerup från hösten 2014: 


Jenny Berggren, 42 år
Jenny Berggren blev som medlem i gruppen Ace of Base en av Sveriges största musikexporter och har sålt över 23 miljoner exemplar av debutskivan Happy Nation från 1992.

Hör Jenny Berggren sjunga låten Gotta go i Malou Efter tio:

Ison & Fille, 35 och 34 år
En stor nyhet för Så mycket bättre 2015 är att Ison & Fille blir den första duon som medverkar i programmet. Ison Glasgow och Felipe Leiva Wenger lärde känna varandra i tonåren och har sedan dess skrivit musik ihop. 2012 vann de P3 Guld årets Hiphop/Soul.

Se när duon var med i Nyhetsmorgon och berättade om bakgrunden till låten Vår sida av stan:

Sven-Bertil Taube, 80 år
Sven-Bertil Taube är en skådespelare och sångare som bland annat tagit vidare sin pappa Evert Taubes arv med att förse oss med visor. Senast i höst blev han tilldelad en en Grammis för "Årets album 2014".

Hör Sven-Bertil Taube sjunga i Malou Efter tio: