She's got the look

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från She's got the look

Madelene Ekström
Visa bildspel

Se alla finalisternas bilder i She's got the look avsnitt 10

I tionde avsnittet av She's got the look fick modellerna först genomföra en skönhetsfotografering och sedan en mer lekfull dagsljusfotografering för de två som...

I tionde avsnittet av She's got the look fick modellerna först genomföra en skönhetsfotografering och sedan en mer lekfull dagsljusfotografering för de två som tog sig vidare hela vägen i tävlingen.

Jessica Gambhira Bergström
Visa bildspel

Se alla bilderna från Amelia-plåtningen i She's got the look avsnitt 9

I nionde avsnittet av She's got the look fick modellerna först och främst styla och plåta varandra sedan göra ett riktigt jobb för tidningen Amelia med fokus...

I nionde avsnittet av She's got the look fick modellerna först och främst styla och plåta varandra sedan göra ett riktigt jobb för tidningen Amelia med fokus på fest. Här ser du alla bilderna från plåtningarna.

Ana Castro.
Visa bildspel

Se alla bilderna från porträttplåtningen i She's got the look avsnitt 8

I åttonde avsnittet av She's got the look plåtades modellerna för ett makeup-märke som sökte någon som kan representera naturlighet och styrka. Här ser du alla...

I åttonde avsnittet av She's got the look plåtades modellerna för ett makeup-märke som sökte någon som kan representera naturlighet och styrka. Här ser du alla bilderna från plåtningen.

Samtliga bilder: Alexander Pihl.

Ana Castro.
Visa bildspel

Se alla bilderna från brudplåtningen i She's got the look avsnitt 7

I sjunde delen av She's got the look gick plåtningen på brudtema. Linnea Frank stod bakom kameran, och här kan du se alla bilderna igen.

Tanja Issakova.
Visa bildspel

Se alla bilderna från underklädesplåtningen i She's got the look avsnitt 6

I sjätte avsnittet av She's got the look plåtades modellerna enbart iklädda underkläder från KappAhl. Se alla bilderna från plåtningen i bildspelet här ovan.

Ana Castro.
Visa bildspel

Se alla bilderna från gymplåtningen i She's got the look avsnitt 5

I femte avsnittet av She's got the look plåtades modellerna i gymmet med fokus på energi och rörelse. Se alla bilderna från plåtningen i bildspelet här ovan.

Ana Castro
Visa bildspel

Se alla bilderna från plåtningen i She's got the look avsnitt 4

I avsnitt 4 av She's got the look blev deltagarna plåtade i tuff, industriell miljö på brandkårens övningsplats, av fotografen Emma Svensson. Se alla bilderna...

I avsnitt 4 av She's got the look blev deltagarna plåtade i tuff, industriell miljö på brandkårens övningsplats, av fotografen Emma Svensson. Se alla bilderna från plåtningen här.

Ana Castro.
Visa bildspel

Se alla bilderna från tredje avsnittet av She's got the look

I sin allra första plåtning fick She's got the look-deltagarna posera tillsammans med en häst. Här kan du se alla Henrik Halvarssons bilder igen.

I sin allra första plåtning fick She's got the look-deltagarna posera tillsammans med en häst. Här kan du se alla Henrik Halvarssons bilder igen.

Vilken bild tycker du var bäst? Häng med i diskussionen på #shesgotthelookse.

De 12 deltagarna i She's got the look.
Visa bildspel

De kämpar om ett modellkontrakt i She's got the look

Det var tusentals kvinnor som sökte till She's got the look - men bara tolv av dem tog sig förbi juryns tuffa granskning under auditionfasen. Här är de tolv...

Det var tusentals kvinnor som sökte till She's got the look - men bara tolv av dem tog sig förbi juryns tuffa granskning under auditionfasen. Här är de tolv som gör upp om ett modellkontrakt.

Ana Castro
Yrke: Banktjänsteman
Ålder: 40 år
Ana Castros stil skiftar med dagen och agendan: På jobbet håller hon en klassisk linje, gärna dräkt, medan det kan bli glitter och paljetter till kvällen. Ana kom till Sverige för kärlekens skull, och hennes man är lika stolt som hon själv över att hon kom med i She’s got the look.

Jessica Gambhira Bergström
Yrke: Bildterapeut
Ålder: 36 år
Jessica Gambhira Bergström kör en praktisk och bekväm stil och älskar långklänningar. Om hon vill synas drar hon på med paljetter. Jessica blev förvånad över komma med i She’s got the look, men har bestämt sig för att gå på magkänslan i år och säga ja istället för att tänka ”om”.

Josephine Modigh
Yrke: Egenföretagare
Ålder: 47 år
Josephine Modighs garderob är full av svarta kläder, och sköna kvaliteter och raka linjer är andra nyckelord. Josephine beskriver sig själv som envis, positiv och levnadsglad. Hon tycker det känns lite konstigt att konkurrera med sitt utseende – alla är vackra och unika på sitt sätt.

Lena Löfberg
Yrke: Inköpare
Ålder: 61 år
Lena Löfbergs stil är klassiskt kvinnlig men samtidigt lite tuff, och hon håller kavajen som viktigaste plagget i garderoben. Hon är stolt över sin ålder och tycker att det måste synas att man levt ett liv. Rynkor är vackert!

Lillemor Åström
Yrke: Mäklarassistent
Yrke: 37 år
Lillemor Åström gillar allt från klassiskt till tuffa brallor och klackar, och tycker snygga jeans med detaljer är ett viktigt inslag i garderoben. Hon beskriver sig själv som charmig, sportig och godhjärtad, och tycker sammanhållningen i She’s got the look har varit över förväntan.

Madelene Ekström
Yrke: Fritidspedagog
Ålder: 37 år
Madelene Ekström karaktäriserar sin egen stil – jeans och t-shirt – som ”ganska tråkig”, men satsar på glam när det är fest – och har dessutom garderoben full av hattar. Madelene trivs med att vara en kvinna mitt i livet och vill inte vara yngre än hon är. Det är här och nu som gäller.

Malin Tilja
Yrke: Undersköterska
Ålder: 35 år
Malin Tilja beskriver sig själv som en jeanstjej: Hon tycker jeans är det viktigaste plagget i garderoben och föredrar dem tajta och lite slitna. Malin modellade en del när hon var yngre men trodde att det var försent efter tjugo års ålder – tills nu.

Maria Ling
Yrke: Försäljare
Ålder: 45 år
Maria Ling älskar kläder och föredrar en klassisk stil med lite twist. Till favoriterna hör Olivia Palermo. Favoritplagget är en liten pälsjacka. Att vara med i She’s got the look är en spännande upplevelse. Maria tycker det är trist med elimineringarna, men hoppas att gruppen ändå kan peppa och hjälpa varandra.

Nathalie Ortvik
Yrke: Hudterapeut
Ålder: 39 år
För Nathalie Ortvik är det i hög grad klänningar som gäller, både till vardags och till fest. Men det viktigaste är ändå ett par snygga högklackade skor – har man det så kan man gå klädd i en plastpåse men ändå känna sig snygg, tycker Nathalie. Nathalie har modellat lite tidigare och har bra självförtroende.

Sofia Holmgren
Yrke: Forskare
Ålder: 39 år
Sofia Holmgren kör med jeans och tröja till vardags men plockar fram den klassiska lilla svarta när det är dags att klä upp sig. Sofia har ingen åldersnoja utan känner färre krav och större trygghet i sig själv nu än när hon var yngre. Hon ser She’s got the look som en egogrej och en utmaning.

Tatjana Issakova
Yrke: Ekonomichef
Ålder: 44 år
Tatjana Issakova fick maken att offra sitt musikrum till förmån för en walk-in-closet stor nog att rymma alla hennes kläder. Tatjana blandar gärna stilar och märken, men ogillar accessoarer och sminkar sig aldrig. Hon har rötterna i Ryssland och är utbildad idrottslärare och simtränare.

Toril Vigerust Blimling
Yrke: Entreprenör
Ålder: 51 år
”Bara för att jag är 50 så vill jag inte gå klädd i dräkt”, säger Toril Bliming, som har en rejält välfylld garderob med många klänningar och minst 50 par jeans. Hon låser sig inte till en trend utan bär gärna allt från Versace till Quicksilver.

Detta är juryn i She's got the look

Carina Ladow, Henrik Halvarsson och Rossana Mariano har makten i She's got the look.

Carina Ladow, Henrik Halvarsson och Rossana Mariano har makten i She's got the look.

Carina Ladow
Ålder: 56 år
Ort: Göteborg
Carina Ladow är sortiments- och designdirektör på KappAhl. Hon har haft betydande roller inom flera stora, svenska modekedjor. Carina har varit inköpare på Gulins, JOY och JC och sitter idag med som styrelseledamot i Scorett. På KappAhl har hon varit sedan 1993. I tävlingen kommer hon att vara noga med att hitta en vacker och självsäker kvinna som kan inspirera KappAhls kunder. Carina hoppas att hon med sin gedigna kunskap och mångåriga erfarenhet från modebranschen ska vare en bra röst i den trehövdade juryn som utser vinnaren av She’s got the look.

Rossana Mariano
Ålder: 53 år
Ort: Stockholm
Rossana Mariano blev upptäckt av Stockholmsgruppens legendariska Sighsten Herrgård när hon som 16-åring var ute en kväll på Club Alexandra och fick frågan om hon vill börja jobba som fotomodell. Hon dominerade tidningsomslagen under nästa två decennier. Hon var den fösta mörka modellen i en tid när alla skulle vara blonda och blåögda. Hon pluggade in en PR-utbildning under tiden hon jobbade som modell och idag och driver hon Rossana Mariano PR som har flera prestigefyllda kunder, bland andra Louis Vuitton.

Henrik Halvarsson
Ålder: 45 år
Ort: Stockholm
Henrik Halvarsson är en av Sveriges mest eftertraktade fotografer. Han fotograferar mycket mode men är även filmfotograf har gjort otaliga reklamfilmer, bland annat för HM, Viking Line och Diesel. Han älskar att fotografera porträtt och har fotograferat världskändisar som Victoria Beckham, Oasis, Cindy Crawford och Victoria Silvstedt och jobbat för tidningar som Bon, Café, Flaunt, och Vanity Fair.

Visa fler