Ana Castro
Yrke: Banktjänsteman
Ålder: 40 år
Ana Castros stil skiftar med dagen och agendan: På jobbet håller hon en klassisk linje, gärna dräkt, medan det kan bli glitter och paljetter till kvällen. Ana kom till Sverige för kärlekens skull, och hennes man är lika stolt som hon själv över att hon kom med i She’s got the look.

Jessica Gambhira Bergström
Yrke: Bildterapeut
Ålder: 36 år
Jessica Gambhira Bergström kör en praktisk och bekväm stil och älskar långklänningar. Om hon vill synas drar hon på med paljetter. Jessica blev förvånad över komma med i She’s got the look, men har bestämt sig för att gå på magkänslan i år och säga ja istället för att tänka ”om”.

Josephine Modigh
Yrke: Egenföretagare
Ålder: 47 år
Josephine Modighs garderob är full av svarta kläder, och sköna kvaliteter och raka linjer är andra nyckelord. Josephine beskriver sig själv som envis, positiv och levnadsglad. Hon tycker det känns lite konstigt att konkurrera med sitt utseende – alla är vackra och unika på sitt sätt.

Lena Löfberg
Yrke: Inköpare
Ålder: 61 år
Lena Löfbergs stil är klassiskt kvinnlig men samtidigt lite tuff, och hon håller kavajen som viktigaste plagget i garderoben. Hon är stolt över sin ålder och tycker att det måste synas att man levt ett liv. Rynkor är vackert!

Lillemor Åström
Yrke: Mäklarassistent
Yrke: 37 år
Lillemor Åström gillar allt från klassiskt till tuffa brallor och klackar, och tycker snygga jeans med detaljer är ett viktigt inslag i garderoben. Hon beskriver sig själv som charmig, sportig och godhjärtad, och tycker sammanhållningen i She’s got the look har varit över förväntan.

Madelene Ekström
Yrke: Fritidspedagog
Ålder: 37 år
Madelene Ekström karaktäriserar sin egen stil – jeans och t-shirt – som ”ganska tråkig”, men satsar på glam när det är fest – och har dessutom garderoben full av hattar. Madelene trivs med att vara en kvinna mitt i livet och vill inte vara yngre än hon är. Det är här och nu som gäller.

Malin Tilja
Yrke: Undersköterska
Ålder: 35 år
Malin Tilja beskriver sig själv som en jeanstjej: Hon tycker jeans är det viktigaste plagget i garderoben och föredrar dem tajta och lite slitna. Malin modellade en del när hon var yngre men trodde att det var försent efter tjugo års ålder – tills nu.

Maria Ling
Yrke: Försäljare
Ålder: 45 år
Maria Ling älskar kläder och föredrar en klassisk stil med lite twist. Till favoriterna hör Olivia Palermo. Favoritplagget är en liten pälsjacka. Att vara med i She’s got the look är en spännande upplevelse. Maria tycker det är trist med elimineringarna, men hoppas att gruppen ändå kan peppa och hjälpa varandra.

Nathalie Ortvik
Yrke: Hudterapeut
Ålder: 39 år
För Nathalie Ortvik är det i hög grad klänningar som gäller, både till vardags och till fest. Men det viktigaste är ändå ett par snygga högklackade skor – har man det så kan man gå klädd i en plastpåse men ändå känna sig snygg, tycker Nathalie. Nathalie har modellat lite tidigare och har bra självförtroende.

Sofia Holmgren
Yrke: Forskare
Ålder: 39 år
Sofia Holmgren kör med jeans och tröja till vardags men plockar fram den klassiska lilla svarta när det är dags att klä upp sig. Sofia har ingen åldersnoja utan känner färre krav och större trygghet i sig själv nu än när hon var yngre. Hon ser She’s got the look som en egogrej och en utmaning.

Tatjana Issakova
Yrke: Ekonomichef
Ålder: 44 år
Tatjana Issakova fick maken att offra sitt musikrum till förmån för en walk-in-closet stor nog att rymma alla hennes kläder. Tatjana blandar gärna stilar och märken, men ogillar accessoarer och sminkar sig aldrig. Hon har rötterna i Ryssland och är utbildad idrottslärare och simtränare.

Toril Vigerust Blimling
Yrke: Entreprenör
Ålder: 51 år
”Bara för att jag är 50 så vill jag inte gå klädd i dräkt”, säger Toril Bliming, som har en rejält välfylld garderob med många klänningar och minst 50 par jeans. Hon låser sig inte till en trend utan bär gärna allt från Versace till Quicksilver.