Carina Ladow
Ålder: 56 år
Ort: Göteborg
Carina Ladow är sortiments- och designdirektör på KappAhl. Hon har haft betydande roller inom flera stora, svenska modekedjor. Carina har varit inköpare på Gulins, JOY och JC och sitter idag med som styrelseledamot i Scorett. På KappAhl har hon varit sedan 1993. I tävlingen kommer hon att vara noga med att hitta en vacker och självsäker kvinna som kan inspirera KappAhls kunder. Carina hoppas att hon med sin gedigna kunskap och mångåriga erfarenhet från modebranschen ska vare en bra röst i den trehövdade juryn som utser vinnaren av She’s got the look.

Rossana Mariano
Ålder: 53 år
Ort: Stockholm
Rossana Mariano blev upptäckt av Stockholmsgruppens legendariska Sighsten Herrgård när hon som 16-åring var ute en kväll på Club Alexandra och fick frågan om hon vill börja jobba som fotomodell. Hon dominerade tidningsomslagen under nästa två decennier. Hon var den fösta mörka modellen i en tid när alla skulle vara blonda och blåögda. Hon pluggade in en PR-utbildning under tiden hon jobbade som modell och idag och driver hon Rossana Mariano PR som har flera prestigefyllda kunder, bland andra Louis Vuitton.

Henrik Halvarsson
Ålder: 45 år
Ort: Stockholm
Henrik Halvarsson är en av Sveriges mest eftertraktade fotografer. Han fotograferar mycket mode men är även filmfotograf har gjort otaliga reklamfilmer, bland annat för HM, Viking Line och Diesel. Han älskar att fotografera porträtt och har fotograferat världskändisar som Victoria Beckham, Oasis, Cindy Crawford och Victoria Silvstedt och jobbat för tidningar som Bon, Café, Flaunt, och Vanity Fair.