Sponsorer

Slut för säsongen

Artiklar från februari 2011

Fredde och övervikten

Mickan tycker att Fredde börjar bli tjock och försöker pressa honom att börja motionera -- men kommer hon att lyckas?

Läs hela

Solsidans Tito Beltran

Alex har blivit anklagad för att ha tafsat på en patient. Fredde beslutar sig för att hjälpa honom kanalisera eventuell sexuell frustration...

Läs hela

Ove och Alex i kassan på Jysk

Alex låter sig övertalas av Ove att åka till Jysk istället för Ikea - något han bittert kommer att ångra. Kolla klippet ur senaste Solsidan.

Läs hela

"Ingen får kritisera Anders Lundin"

Fredde har kommit över för att låna kräftskiveprylar av Alex, och passar på att avslöja hemligheten bakom Allsång på Skansen.

Läs hela

Anna blir kåt

Det räcker med en liten klick potatisgratäng för att Anna ska återta kontrollen över sitt liv efter en hel dag av fasta och träning...

Läs hela

Alex trampar i klaveret

Anna ska på provfilmning och beklagar sig över smala, deffade konkurrenter som Tuva Novotny. Alex försöker peppa henne - men lyckas naturligtvis säga helt fel saker.

Läs hela

Fredde får en läkarundersökning i bilen

Fredde är säker på att han har ändtarmscancer, och lyckas till slut hitta en lämplig läkare för en undersökning. Men det blir inte riktigt som han tänkt sig...

Läs hela

Fredde ber om en läkarkonsultation på coctailpartyt

Fredde är orolig för sina blödande knölar i anus och överrumplar en läkare på ett coctailparty med frågan om han kan "kasta ett getöga" på dem.

Läs hela

Pinsam incident hemma hos Anna och Alex

Anna har problem med amningen, och har fått höra att man kan testa att värma bröstet framför ugnen. Det är med andra ord upplagt för en riktigt pinsam incident.

Läs hela

"Talgbollen klarade sig"

Anna och Alex har passat Oves fågel Sonja - men det hela tar en ände med förskräckelse. Kolla klippet ur Solsidan.

Läs hela
Visa fler