Sommar med Ernst

Sponsorer

Torsdagar 20.00 i TV4

Artiklar från juli 2019

Gör Ernsts diskjalusi från avsnitt 3

Ernst skapar en konstruktion av rundstav som döljer disk som står i diskstället. Praktiskt och snyggt! Så här gör du för att skapa ditt egna diskjalusi.

Läs hela

Bygg Ernsts vägghylla till köket från avsnitt 3

I säsongens tredje avsnitt tar Ernst vara på överblivna kakelplattor och skapar en praktisk och snygg vägghylla till köket.

Läs hela

Gör Ernsts kopparrörslampor från avsnitt 3

I säsongens tredje avsnitt tillverkar Ernst flexibla lampor av kopparrör till köket. Det här behöver du för att tillverka dina egna kopparrörslampor.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 3 av Sommar med Ernst 2019

Ernst bygger en vägghylla till köket.

Läs hela

Gör Ernsts väggschabloner från avsnitt 2

På väggen i hallen återskapar Ernst den schablonmålning som ursprungligen fanns i huset. Att måla med schabloner är ett väldigt gammalt recept. Så här gör du för att själv göra dina egna schabloner.

Läs hela

Gör Ernsts mosaikbord av kakel och krukor från avsnitt 2

i säsongens andra avsnitt krossar Ernst krukor och kakelplattor som inte kommit till användning och ger nytt liv åt materialet i form av en mönstrad bordsskiva. Det är ett bra sätt att ta vara på restmaterial som annars kanske slängs. Så här gör du för att skapa din egna bordsskiva.

Läs hela

Gör Ernsts vas av drivved från avsnitt 2

Ernst samlar på sig drivved från stranden och skapar en unik vas i säsongens andra avsnitt. Det här behöver du för att enkelt göra din egna vas.

Läs hela

Gör Ernsts vackra marmorerade byrå från avsnitt 2

I säsongens andra avsnitt av Sommar med Ernst skapar Ernst funktionell förvaring till husets lilla hall. Ernst förvandlar en gammal träbyrå till en vacker möbel i stenimitation av egenblandad pigmentfärg.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 2 av Sommar med Ernst

Läs hela