Sommar med Ernst

Slut för säsongen

Artiklar från juli 2013

Inköpslista för episod fem av Sommar med Ernst 18 juli 2013

Ernst Kirchsteiger

Ernst, Mackan och Pirre anlägger ett grönsaksland. Mackan lägger golv i orangeriets flygelbyggnad och Ernst klär om en gammal soffa och syr kuddar. Dessutom åker han i väg på en utflykt för att hämta växter till växthuset. Här är programmets inköpslista.

Läs hela

Historia: Orangeriet på Kohlswa herrgård

Det gamla orangeriet på Kohlswa herrgård får sig en rejäl ansiktslyftning av Ernst Kirchsteiger i årets Sommar med Ernst. Här kan du läsa en sammanfattning av orangeriets historia.

Läs hela

Så gör du Ernsts vändbara kuddar

Ernsts vändbara kuddar

I femte avsnittet av Sommar med Ernst tillverkade Ernst Kirchsteiger kuddar vars utseende går att variera utefter humör. Så här gör du dina egna.

Läs hela

Så gör du Ernsts rosenbönstorn

Ernsts rosenbönstorn

I avsnitt fem av Sommar med Ernst 2013 visade Ernst Kirchsteiger hur man på ett enkelt och vackert vis ger sina klätterväxter något att greppa tag i. Så här gör du ditt eget växttorn.

Läs hela

Inköpslista för episod fyra av Sommar med Ernst 11 juli 2013

Ernst Kirchsteiger

Ernst, Pirre och Mackan börjar bygga ett nytt växthus som binds ihop med resten av huset via en lounge. Bland annat lägger de ett fiskbensmönstrat betongparkettgolv. Ernst tillverkar också en spegelspaljé och glaskuber. Dessutom bjuder han sina medarbetare på frukost i det gröna.

Läs hela

Så gör du Ernsts glaskuber

Ernsts glaskuber

I fjärde avsnittet av Sommar med Ernst 2013 byggde Ernst Kirchsteiger vackra kuber av gamla glasskivor. Så här gör du dina egna.

Läs hela

Så gör du Ernsts vedhämtare

Ernsts vedhämtare

I fjärde avsnittet av Sommar med Ernst 2013 gjorde Ernst Kirchsteiger en vedhämtare av läder. Så här gör du din egen.

Läs hela

Så gör du Ernsts centrumklot

Ernsts centrumklot

I fjärde avsnittet av Sommar med Ernst 2013 byggde Ernst Kirchsteiger något han kallar ett centrumklot, ett sotrt prydnadsföremål av grenar och murgröna. Så här gör du ditt eget.

Läs hela

Inköpslista för episod tre av Sommar med Ernst 4 juli 2013

Sommar med Ernst

Tillsammans med Pirre och Mackan tar sig Ernst Kirchsteiger an matsalen och köket inne i orangeriet. De gör bland annat svävande blomkrukor och en ljuskrona av silverbestick. Här hittar du avsnittets inköpslista.

Läs hela

Så gör du Ernsts kopparlampor

Ernsts kopparlampor

I tredje avsnittet av Sommar med Ernst 2013 byggde Ernst Kirchsteiger lampor med hjälp av ett gäng vvs-rör i koppar. Så här gör du dina egna.

Läs hela
Visa fler