Sommar med Ernst

Slut för säsongen

Artiklar från juni 2019

Gör Ernsts växtskyltar från avsnitt 1

I säsongspremiären av Sommar med Ernst tillverkar Ernst växtskyltar till den stora trädgården. Dessa är enkla att byta ut i takt med att du planterar om i din trädgård.

Läs hela

Bygg Ernsts växttorn från avsnitt 1

I säsongspremiären av Sommar med Ernst anlägger han ett stort grönsaksland i trädgården. Ernst bygger ett växttorn och planterar klättrande växter.

Läs hela

Sy Ernsts förvaringsrack från avsnitt 1

I säsongspremiären av Sommar med Ernst inreder han ateljén i huset och för att skapa ordning och reda på alla små saker syr Ernst ett praktiskt förvaringsrack.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 1 av Sommar med Ernst 2019

I säsongspremiären av Sommar med Ernst tar sig Ernst an den stora trädgården som finns på den vackra gamla gården på Österlen. Gården visar sig ha stor potential till att ha en trädgård som tar för sig och Ernst anlägger ett stort grönsaksland. Han tillverkar odlingsramar, bygger ett växttorn av armeringsjärn och praktiska växtskyltar för att på ett enkelt sätt ha översikt över trädgårdslandet. I ett av husets små rum skapar Ernst en ateljé med plats för kreativitet, men samtidigt ordning och reda. Ernst syr ett förvaringsrack att hänga upp på väggen som rymmer många små saker. Slutligen bakar Ernst två sorters pizzor med lokala ingredienser och tillagar dem utomhus på grillen.

Läs hela