Sommar med Ernst

Slut för säsongen

Artiklar från juli 2019

Gör Ernsts nysilverskålar från avsnitt 5

I femte programmet av Sommar med Ernst 2019 är det mycket fokus på återbruk. Ernst skapar en skål av skedar i nysilver som blir ett vackert tillskott i inredningen i huset på Österlen. Det här behöver du för att göra din egna skål.

Läs hela

Förnya gamla fåtöljer med Ernsts möbeltapetsering från avsnitt 5

I femte programmet av Sommar med Ernst skapar Ernst ett bibliotek med plats för lugn och ro. Han går på jakt efter själfulla fåtöljer och hittar två som passar perfekt in i biblioteket. Så här gör du för att på ett enkelt sätt förnya dina fåtöljer.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 5 av Sommar med Ernst 2019

Läs hela

Gör Ernsts solstolar från avsnitt 4

I säsongens fjärde avsnitt av Sommar med Ernst skapar Ernst en uteplats under valnötsträdet på gården. För att riktigt koppla av behövs ett par riktigt sköna solstolar. Ernst klär om två gamla klassiska stolar med ett vackert mönstrat tyg.

Läs hela

Gör Ernsts blomsterarrangemang från avsnitt 4

I fjärde programmet av Sommar med Ernst är det matsalen som står i fokus. "Det är spännande att tänka annorlunda, måste en duk vara gjord av tyg?" frågar sig Ernst och skapar en duk i glas med pressade blommor. Så här gör du för att göra ditt egna blomsterarrangemang.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 4 av Sommar med Ernst 2019

Läs hela

Gör Ernsts diskjalusi från avsnitt 3

Ernst skapar en konstruktion av rundstav som döljer disk som står i diskstället. Praktiskt och snyggt! Så här gör du för att skapa ditt egna diskjalusi.

Läs hela

Bygg Ernsts vägghylla till köket från avsnitt 3

I säsongens tredje avsnitt tar Ernst vara på överblivna kakelplattor och skapar en praktisk och snygg vägghylla till köket.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 3 av Sommar med Ernst 2019

Ernst bygger en vägghylla till köket.

Läs hela

Gör Ernsts kopparrörslampor från avsnitt 3

I säsongens tredje avsnitt tillverkar Ernst flexibla lampor av kopparrör till köket. Det här behöver du för att tillverka dina egna kopparrörslampor.

Läs hela
Visa fler