Sommar med Ernst

Slut för säsongen

Artiklar från augusti 2019

Inköpslista för avsnitt 8 av Sommar med Ernst 2019

Läs hela

Gör Ernsts ljusinstallation från avsnitt 8

I säsongens sista avsnitt av Sommar med Ernst 2019 överraskar Ernst husägarna med en festlokal i en av gårdens lador. För att höja feststämningen och matcha takhöjden bygger han en ljusinstallation som sitter ihop med bordet. Så här gör du för att bygga en egen ljusinstallation.

Läs hela

Sy Ernsts väggsegel från avsnitt 8

I säsongens sista program av Sommar med Ernst 2019 bjuder Ernst in till fest och planerar att överraska husägarna med en festlokal på gården. Han omvandlar och rustar upp en lada. På väggarna hänger han upp vackra segel i tyg som höjer feststämningen. Så här gör du för att sy egna väggsegel i tyg.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 7 av Sommar med Ernst 2019

Läs hela

Gör Ernsts smarta sänggavel från avsnitt 7

Ernst sänggavel i tyg.

I säsongens sjunde avsnitt gör Ernst i ordning sovrummet och skapar en snygg och praktisk sänggavel. För att också göra Ernsts sänggavel behöver du det här.

Läs hela

Bygg Ernsts sängbord från avsnitt 7

Ernsts hängande sängbord.

I sjunde programmet förvandlar Ernst sovrummet till en behaglig plats att sova i. Han skapar en funktionell sänggavel och bygger hängande sängbord för att spara utrymme på golvet. Det här behöver du för att bygga dina egna sängbord.

Läs hela

Gör Ernsts fågelbad från avsnitt 7

Ernsts fågelbad i betong.

I sjunde avsnittet tar Ernst och Mackan även tag i husets norrgavel. Ernst gjuter en betongskål och det här behöver du för att också göra ett vackert fågelbad.

Läs hela

Gör Ernsts gräslampa från avsnitt 7

Ernst skapar en lampskärm av gräs.

Ernst inspireras av naturen och för att skapa en lampa till sovrummet använder han gräs som ger en vacker effekt. Så här gör du för att göra din egna gräslampa.

Läs hela

Gör Ernsts blomsterljus från avsnitt 7

Ernst skapar ett vackert blomsterljus

I säsongens sjunde avsnitt är det dags för sovrummet att bli till. Ernst skapar lugn och ro i rummet genom att blanda olika material och blomsterljuset blir ett romantiskt tillskott. Det här behöver du för att göra ditt egna blomsterljus.

Läs hela

Inköpslista för avsnitt 6 av Sommar med Ernst 2019

Ernst Kirchsteiger och Tina Nordström lagar mat tillsammans i avsnitt 6.

Läs hela
Visa fler