Konditorns , det underfundiga dansbandsinspirerade coverbandet med Just D:s Gurra G i spetsen, levererar ett för Sommarkrysset specialskrivet Britney Spears-medley med svenska nyöversatta texter.

Johan Palm , utan tvekan den mest populära av de nya unga artisterna i Sverige i dag. Han slog igenom i Idol i våras och bjuder på sin stora hit Emma-Lee.

Moneybrother
, har belönats med mängder av priser och Grammisar. Nu är han aktuell inte bara med sitt femte album, utan även med sin nya egentillverkade tomatsoppa. En av våra mest kritikerhyllade och publikkära artister med en stor portion Bruce Springsteen och soulmusik i bagaget.

Velvet , Melodifestivalkörtjejen som klev fram i rampljuset och nu gör stor succé utomlands, från England till Ryssland. Velvet bjuder på en sprakande dansshow och sin stora radiohit, Melodifestivallåten The Queen.

EMD
, denna omåttligt populära manliga trio bestående av idolerna Erik, Mattias och Danny, framför exklusivt sin nya singelhit Youngblood. EMD gör också sin Grammisvinnande låt "Jeannie let me love you" som slutlåt i programmet.