Spårlöst

Nästa avsnitt sänds i Sjuan

Artiklar från januari 2007

"Man blir både glad och berörd"

Agneta Sjödin leder Spårlöst

Linda Isacsson lämnar rollen som programledare för vårens storsatsning Spårlöst. Istället tar en annan av landets mest meriterade programledare över programmet: Agneta Sjödin.

Läs hela

"Jag grät och ville åka hem"

När 20-åriga Emelie Limegård var sex år fick hon veta att hon hade en annan pappa än sin fosterpappa. Hennes biologiske far bodde kvar i Japan, och i Spårlöst får vi följa hennes sökande efter honom.

Läs hela

"Jag var nervös som fasen"

Det blev en känslofylld resa när Emelie och Linda Isacsson åkte till Japan för att hitta Emelies biologiska pappa. Efter programmet chattade hon med tittarna.

Läs hela

"Bakslag eller negativa besked är som en smäll på käften"

Tilde de Paula åker i nästa avsnitt av Spårlöst tillsammans med systrarna Anna-Karin och Filippa till Chile, för att söka efter deras mamma. Tilde berättade för tv4.se om den känslosamma resan.

Läs hela

"Man visste ju aldrig hur en viss ledtråd skulle sluta"

Mikael tillsammans med Agneta Sjödin

Mikael är adopterad från Thailand och kände när han själv blev förälder att han ville söka efter sitt eget ursprung. För tv4.se berättade han om den känslofyllda resan till Bangkok.

Läs hela

"Helt fantastiskt att se någon som var så lik mig själv"

Det blev en känslofylld resa när Mikael och Agneta Sjödin åkte till Thailand för att hitta Mikaels biologiska mamma. Efter programmet chattade Mikael med tittarna.

Läs hela

"Känslorna far upp och ner"

Agneta tillsammans med Martha

I nästa avsnitt av Spårlöst åker Agneta Sjödin till Island tillsammans med Martha för att leta reda på hennes biologiska pappa. För tv4.se berättade Agneta om resan och känslorna kring den.

Läs hela

"Jag hade gjort vad som helst för att träffa honom"

Anders åkte tillsammans med Tilde de Paula till Thailand för att leta reda på sin biologiska pappa. Efter programmet chattade han med tittarna.

Läs hela

"Det var så mycket känslor"

Anders var sju månader när han blev bortadopetad. För några år sedan fick han veta att han hade en halvsyster. Tillsammans bestämde de sig för att söka upp sin biologiska far.

Läs hela