Spårlöst

Nästa avsnitt sänds i Sjuan

Artiklar från april 2009

"Overkligt att jag blev kidnappad"

Pernilla Jansson svarade på tittarnas frågor.

Pernilla chattade med Spårlöst-tittarna om känslorna efter att ha träffat sin biologiska familj och beskedet om kidnappningen.

Läs hela

Pernilla fick aldrig wow-känsla

Pernilla möter sin biologiska mamma för första gången på 28 år.

Pernillas sökande efter föräldrarna slutade inte bara med ett känslosamt återseende. Hon fick också reda på hemligheten bakom hennes adoption.

Läs hela

Inspirerades av Spårlöst – Lisbeth sökte upp sin bror

Lisbeth och hennes bror Svend träffades för första gången som vuxna.

Hon har pratat med brodern i 50 år. Men bara för sig själv – Lisbeth Arneberth hade aldrig träffat honom. Inte förrän hon hittade hans namn i ett gammalt skilsmässodokument, och spårade honom i Danmark.

Läs hela

Pernilla reser tillbaka till Taiwan

Pernilla kom till Sverige från Taipei när hon var fem månader.

För 28 år sedan lämnade de biologiska föräldrarna bort henne på grund av sin tuffa ekonomiska situation. Nu vill Pernilla Jansson från Märsta tillbaka till Taiwan för att söka upp dem.

Läs hela

Sofia chattade efter Spårlöst

Sofia mötte sina systrar och föräldrar i Seoul.

22-åriga Sofia från Eskilstuna spårade sina biologiska föräldrar i sydkoreanska Seoul. Det blev några mycket känslosamma möten med familjen, som välkomnade henne som en hemvändande dotter. Efter Spårlöst chattade hon med tittarna.

Läs hela

Föräldrarnas reaktioner chockade Sofia

Sofias möten med familjen var överraskande starka.

Det blev ett återseende med djupa, starka känslor i Spårlöst. För Sofia Frykenstads biologiska familj var hon en dotter som kom hem.

Läs hela

Spårlöst-tittarnas egna historier

Här kan du läsa de personliga berättelserna om hur vanliga Spårlöst-tittare fick reda på sitt biologiska ursprung – och hur de återförenades med föräldrar och syskon.

Läs hela

Spårlöst-tittarnas egna historier: Peter

52-åriga snickaren Peter från Tumba fick veta om sin pappa när mamman dog i cancer. Här berättar han varför det är så viktigt att känna till sanningen.

Läs hela

Spårlöst-tittarnas egna historier: Daniel

Svenskfödda och adopterade Daniel, 34, är glad över att få ha träffat sina biologiska syskon och föräldrar. "Den som söker, finner" är faktiskt sant, tycker han. Här är hans egen historia.

Läs hela

Spårlöst-tittarnas egna historier: Lena

Hennes mor dog när lena var bara tre år och hon växte upp med sin morbror. I fyrtioårsåldern fick hon ett telefonsamtal från en okänd kvinna. Här berättar 65-åriga Lena sin historia.

Läs hela
Visa fler