Spårlöst

Nästa avsnitt sänds i Sjuan

Artiklar från januari 2011

Oscar i Spårlöst: "Jag kan tänka mig att flytta till Peru"

Oscar

Oscar for till Peru för att söka upp sin biologiska familj och fann sin mamma och en lillasyster. Efter programmet chattade han om den dramatiska resan.

Läs hela

Oscar söker sina rötter i Peru

Oscar adoterades till Sverige 1986. Han känner sig lyckligt lottad som fått fina föräldrar och en bra uppväxt. Men han vill veta mer om sitt ursprung och reser till Peru tillsammams med Tilde de Paula.

Läs hela

Läs chatten med David från Spårlöst

David med sin biologiska far

David hittade sin biologiska familj i ett fattigt Bulgarien. Efter programmet svarade han på tittarnas frågor.

Läs hela

David söker sina rötter i Bulgarien i Spårlöst

När David föddes hamnade han på ett spädbarnshem och sedan på ytterligare ett barnhem. När han var fyra år gammal adopterades han av en svensk familj. Enligt David lämnade hans biologiska föräldrar bort honom för att ge honom chans till ett bättre liv.

Läs hela

Claudia i Spårlöst: "Det känns underbart att veta att min syster mår bra"

Claudia hittade sin syster i Portugal

Hennes syster blev kvar i Portugal när Claudia bortadopterades till Sverige. Efter några års brevväxlade slutade plötsligt breven komma. Efter prgrammet chattade Claudia med tittarna.

Läs hela

"Jag hoppas hon lever"

Ulrika Eriksson reser till Viseu i Portugal tillsammans med Claudia för att försöka hitta Claudias syster som hon separerades i från som barn då de placerades i olika fosterhem. Systrarna brevväxlade under en tid tills Claudias brev returnerades.

Läs hela

Läs chatten med Sabina från Spårlöst

Sabina letade efter sin mamma i Thailand

Sabina adopterades som spädbarn och hade inga minnen av sin biologiska mor. Tillsammans med Hans Fahlén reste hon till Thailand på jakt efter sitt ursprung. Efter programmet chattade hon med tittarna.

Läs hela