Spårlöst

Nästa avsnitt sänds i Sjuan

Artiklar från februari 2011

Pernilla hittade sin mamma i Västindien i Spårlöst

Pernilla hittade sin mamma

I veckans Spårlöst åkte Pernilla till Västindien för att hitta sin mamma och hon gjorde inte bara det utan fick också tre syskon på köpet. Och fick kontakt med sin biologiska pappa.

Läs hela

Pernilla söker sin mamma i Spårlöst

Pernilla adopterades till Sverige när hon var tre månader gammal. Tillsammans med Hans Fahlén reser hon till Västindien för att hitta sin biologiska mamma.

Läs hela

Eilen från Spårlöst chattade med tittarna

Eilen hittade sin pappa i Hong Kong

Eilen hittade sin pappa i Hong Kong och chattade med tittarna.

Läs hela

Eilen söker sin pappa i Spårlöst

Eilen har alltid längtat efter att träffa sin pappa, en japansk sjöman. I kvällens program reser hon tillsammans med Jessica Almenäs till Hong Kong för att hitta pappan.

Läs hela

Läs chatten med Mariana från Spårlöst

Mariana i Sri Lanka

Mariana sökte sina rötter i Sri Lanka, och fann förutom ett helt gäng syskon och sin biologiska mamma även ytterligare en syster uppvuxen i Sverige. Läs chatten med Mariana här!

Läs hela

Mariana söker sina rötter i Sri Lanka i Spårlöst

Mariana adopterades till Sverige från Sri Lanka när hon var tre månader. Nu vill hon veta mer om sin biologiska familj och reser tillsammans med Ulrika Eriksson till Sri Lankas huvudstad Colombo för att söka efter sina anhöriga.

Läs hela

Läs chatten med Anna och Max från Spårlöst

Anna och Max hittade sin syster.

Syskonen Anna och Max reste till San Salvador i El Salvador och fann sin syster. Efter programmet svarade syskonen på tittarnas frågor.

Läs hela

Anna och Max söker sin syster i Spårlöst

För 30 år sedan kom Anna och Max från El Salvador till ett vinterkallt Sverige. Ensam kvar blev deras syster som syskonen nu vill återförenas med.

Läs hela