julia: hej Markus jag kommer från srilanka jag med. och vart så rörd av ditt program jag hittade mina förläldrar föra året och åkte ner det är verkligen ett fantastiskt land. har du någon kontakt med dom nu? med vänliga hälsningar julia
Markus: Tja!
Jag har kontakt med dom via facebook. Och jag vill ju gärna åka ner snart. vad kul att du gjorde det själv.
MVH
Markus

Mathias sushanta: hej Marcus ser att vi kommer från samma barnhem o att Neil har förmedlat våra adoptioner. Skulle det vara ok om jag kontaktade dig ang barnhemmet o Neil? Jag blev adopterad 1 år efter dig o bor nu i Avesta i Dalarna. Hoppas på svar vänliga hälsningar Mathias!
Markus:
Tja!
Hör av dig till mig via facebook så ordnar vi det så bra det går.
Markus

Annie: Hej Markus. hur kändes det när du fick reda på att ni faktiskt hittat din mamma?
Markus:
Dt var en fantastisk känsla. Det var både lycka, ilska, sog och allt möjligt på en gång. Väldigt emotionellt. Men helt oroligt fantastiskt.
Tack för att du kollade.
Markus

Tarik Ramic: Vad som hände efter att du har medverkat i Spårlöst? Hur ska det gå för din familj nu? Har du tänkt dig att hjälpa dem eller behöver dem inte hjälp överhuvudtaget???
Markus:
Min familj på Sri Lank har det bra för att vara där. Det viktigaste för mig är att hålla kontakten nu när vi hittat varann.
Mvh
Markus

Ullis: Hej, väldigt gripande att se programmet. Har din bror fått träffa eran mamma och syskon ännu?
Markus:
Han har inte fått träffa dom ännu, men i framtiden hoppas jag. När han är redo så kör vi nog.
MVH
Markus

Jonathan HS: Grattis!! Att du hittade din mamma!
Markus: Tack!
MVH
Markus

Emelie :): Hade du några funderingar innan du åkte ?
Markus:
Hade hur mycket som helst i huvudet innan jag åkte. Hur, varför, vad kommer hända och mycket mycket mer. Men har fått många svar och även fler frågor.
MVH
Markus

Kumari: Hej Markus,är också adopterad från Niels verksamhet.Träffade honom för 8 år sen- en halvskummis.Hittad också min släkt,de gav mig ung samma anledning,de där me astrologin..verkar vanligt förekommande.För oss verkar d konstigt men de styrs nog rätt mkt av d. Du får gärna kontakta mig om du vill diskutera vidare. Så kul att du lyckades! Lycka till i fortsättningen. Mvh A-C Nilshamre
Markus:
Kontakta mig via facebook. Tror du vart adopterad samtidigt som min syster förresten! Känner igen namnet.
MVH
Markus

HSampathM: Hej Markus. Mitt namn är Henrik Sampath Mygren,Jag blev adopterad från Sri Lanka 1981. Mina adoptiv föräldrar gjorde så att jag kunde ha brev kontakt med min adoptiv mor genom hela min uppväxt. Därmed kanske min längtan efter mina rötter var ännu större i och med jag visste att de fanns där ute i världen. Jag har besökt Sri Lanka träffade min mor Somawathi(nästan likadant som din mor) bodde även på Niel Da Silvas hotel så där har vi nått gemensamt också. Fick träffa 3 yngre syskon och en far jag inte visste om. Så stora känslor. Aldrig ångrat det besöket alls. Min fråga är har du alltid velat söka upp dina rötter eller kom de ju äldre du blev? Och hur förberedd var du på eventuella händelser,min far t.ex hade varit med i kriget så han hade bara 1 arm så vara lita traumaserad. Dock fick jag ju träffa 3 härliga yngre syskon jag aldrig vetat om.
Markus:
Grattis till dig vill jag säga! Var inte förberedd på vad som skulle/kunde hända alls. Gick igenom massa olika senarios i huvudet. Det vart bra till slut som du såg men det var väldigt känslosamt för mig.
MVH
Markus

Emma: Hej Markus. Jag kommer också från Sri Lanka och mina föräldrar hade också Neil som förmedlare (född och adopterad -91). Skulle det vara okej om man kontaktar dig på något sätt? Funderar på att kanske åka dit någon gång :)
Markus: Kontakta mig via facebook! Och åk dit, det är ett asskönt land.
MVH
Markus

Elisa: Kan nån i familjen engelska, eller måste du ha tolk?
Markus:
En av mina syskonbarn kunde engelska flytande, i övrigt var det svårt att göra sig förstådd. Jag har en yngre bror som kan språket så vi får väl åka ner tillsammans.
MVH
Markus

Stina: Hur många syskon har du? Är fler än du och din bror bortadopterade?
Markus:
Tja!
Vi är 7 syskon i familjen. 5 är från sri lanka och två från afrika. Alla är adopterade.
MVH
Markus

Maria: Hej! Jag blev riktigt rörd av din historia och tårarna bara rann. Du verkar vara en fantastisk människa. Är din biologiska familj i behov av någon slags ekonomisk hjälp? Känner du att du kan/vill bidra med något där? Förresten, går det att få kontakt med dig på något annat sett? Stora kramar Maria
Markus:
Min familj där nere har det bra jämfört med många andra. Det var aldrig något tal om pengar när jag var där vilket jag tycker är himla skönt. Visst känner jag att jag skulle vilja bidra med något, men jag fokuserar på att försöka ha kontakt med dom. Kontakta mig på facebook.
MVH
Markus

Alexander: Tjena Markus :) har också påbrå från Sri lanka med en singalesisk mamma och svensk pappa. jag upplever en otrolig närhet till min släkt där och till folket där. hur känner du? härligt att få se att du hitta din familj! ha det gött och lycka till i framtiden! Alexander !
Markus: Tja!
Jag vart välkommnad med öppna armar och jag kände mycket kärlek när jag träffade dom. Men det känner jag här hemma med. Tack för att du kollade.
MVH
Markus

C-k: Hej! Jag är född 77 och var på samma barn hem som dig! Hade Neil som förmedling! Träffa du honom?
Markus: Vi fick inte tag i honom, som tur är kanske. Vi träffade aldrig Neil. Då kanske vi har träffats när vi var små då? Tack för att du tittade.
MVH
Markus

Ila: Vad tyckte din bror i efterhand?
Markus:
Han tyckte programmet var bra men ahn har inte ångrat sig angående medverkan i programmet.
MVH
Markus

Siv/kvickan: Hur tog dina adoptivföräldrar ditt beslut att söka efter dina rötter. har de stöttat dig i ditt beslut
Markus: Mina föräldrar har alltid stöttat mig och frågat om vi (alla mina syskon med) vill leta upp våra biologiska föräldrar. Dom har alltid stöttat mig i det här.
Kul att du kollade.
MVH
Markus

Markus: Tack för alla frågor och alla som kollade på programmet.
//Markus