Artiklar från oktober 2012

TV4 Sport - senaste sportnyheterna: Strömavbrott i allsvenska streckdramat

Läs hela

TV4 Sport - senaste sportnyheterna: Kain slutar i handbollslandslaget

Här får du de senaste och hetaste sportnyheterna hela dagarna. TV4 Sport bevakar stjärnorna och de stora händelserna. Handbollsmålvakten Gabriella Kain lägger av i landslaget.

Läs hela

Djokovic utslagen rekordtidigt i Paris ATP-turnering

Det är redan klart att Novak Djokovic kommer att avsluta året som världsetta i tennis. Men i Paris ATP-turnering visade den 25-årige serben inga större mästartakter.

Läs hela

Skicross-hoppet tillbaka efter skadan

Skicross-hoppet Anna Holmlund fick hela fjolårssäsongen spolierad. Men nu är hon tillbaka till premiären av årets världscup.

Läs hela

Elva av USA:s bästa juniorbrottare i Sverige

Just nu pågår brottning av hög klass i Härnösand. Det är Brännans if som står värd när 11 av USA:s bästa juniorer under en vecka tränar tillsammans med brottare från svenska juniorlandslaget.

Läs hela

Simstjärnan Thorpe om sin depression

Austaliern och simstjärnan Ian Thorpe är en av världens mest framgångsrika simmare genom tiderna. Han har bland annat fem OS-guld i bagaget. Men det betyder inte att hans väg varit spikrak.

Läs hela

Mästaren Miami vann i NBA-premiären

Med sina diamantringar på sig, och mästarflaggan hissad, inledde de regerande NBA-mästarna i Miami den nya basketsäsongen. Det blev också seger för Heat, med 120—107, mot Boston Celtics.

Läs hela

TV4 Sport - senaste sportnyheterna: LHC-målvakten blir borta en månad

Här får du de senaste och hetaste sportnyheterna hela dagarna. TV4 Sport bevakar stjärnorna och de stora händelserna. LHC:s målvakt Christian Engstrand lämnade matchen mot HV71 på bår.

Läs hela

TV: Se sammanfattningen från kvällens elitseriehockey

Tisdagskvällens elitseriespel bjöd på bland annat en otäck målvaktsskada, två favoritförluster och ny hemmaförlust för jumbon Växjö.

Läs hela

TV: SAIK besegrade Växjö i tajt match: "Vi är bättre än i fjol"

Joakim Lindström blev stor matchhjälte för Skellefteå AIK när laget i förlängningen besegrade Växjö på bortaplan.
- Vi är bättre än i fjol, sade tränaren Anders Forsberg efter matchen.

Läs hela
Visa fler