Artiklar från april 2012

"Många bra rollspelare"

Niklas Kronwall tror på det svenska laget i VM. Laget har rätt blandning av rollspelare enligt stjärnbacken.

Läs hela

"Jättespänd på att se Silfverberg"

Detroitsvenskarna har anlänt till Sverige för VM på hemmaplan. Henrik Zetterberg säger till TV4 att han är spänd på att se Jacob Silfverberg.

Läs hela

"Jag har blivit lugnare"

Forsberg talar ut

Peter Forsberg besökte TV4 Nyhetsmorgon. Där lät han meddela att hans temperament blivit lugnare med åren.

Läs hela

Phoenix på god väg mot ny historia

Svenskbacken Oliver Ekman-Larssons Phoenix har för första gången i lagets historia nått kvartsfinal i Stanley cup-slutspelet. Efter 5—3 hemma mot Nashville natten till måndag svensk tid har laget 2—0 i matcher och ett utmärkt läge att nå semifinal.

Läs hela

Franzén tränar i eftermiddag

Redan i eftermiddag kliver Detroits Johan Franzén ut på isen på Hovet och ishockeyträning med Tre Kronor. Detta trots en lång flygresa tillsammans med Henrik Zetterberg med landning på Arlanda tidigt i dag. Till Expressen säger Franzén att han hoppas att Erik Karlsson kommer och att han är glad över att Daniel Alfredsson redan är klar.

Läs hela

Matchfakta och resultat: Stanley Cup

Läs hela

Erik Karlsson vill spela VM

uccébacken Erik Karlsson, 21, vill spela ishockey-VM. Det säger han till Aftonbladet. Problemet är vem som ska försäkra honom.
- Jag vill jättegärna spela VM. Jag är riktigt sugen, säger Karlsson.

Läs hela

Alfredsson, 39, VM-klar

Resultaten i träningslandskamperna har varit usla för Tre Kronor. Jakten på NHL-spelare går desto bättre. Den senaste i raden som tackat ja till VM spel: Ottawastjärnan Daniel Alfredsson, 39. Team manager Johan Garpenlöv fick det positiva beskedet bara några timmar efter förlusten mot Finland i Kajotbet hockey games.

- Vi är naturligtvis jätte, jätteglada, säger Garpenlöv.

Läs hela

Unik dokumentär: Inside Tre Kronor : "Bort med han åt helvete"

TV4 följer Tre Kronor i en unik dokumentär

TV4Sport har följt Tre Kronor inför VM. Du får en unik inblick i vad som sker bakom kulisserna i en högklassig dokumentär som visas den 3 maj.

Läs hela

Detroitstjärnor missar VM-genrep

Henrik Zetterberg och de andra Detroit-stjärnorna missar genrepet mot USA. Därmed får Tre Kronor bara två träningar för att spela ihop VM-laget.
- Det måste räcka, säger förbundskapten Pär Mårts.

Läs hela
Visa fler