Artiklar från augusti 2012

Andersson Hed tappade

Fredrik Andersson Hed var delad tvåa inför andra rundan av golfens Europatour i Crans Montana, Schweiz. Men på fredagen gick det tyngre för svensken som gick en 73-runda, två över par och föll ned till delad trettonde plats.

Läs hela

Stjärnskottet sänkte Åtvidaberg

Han behöver bara några minuter på planen för att göra mål. Häckens nyförvärv Nasiru Mohammed, 18, kom in och avgjorde igen när göteborgarna krossade Åtvidaberg med 5—2.

Läs hela

Fejzullahu avgjorde igen för Djurgården

Fjärde raka segern och sextonde raka utan förlust. Men Djurgården fick slita hårt för att besegra Örebro med 3—2 på bortaplan. Målkungen Erton Fejzullahu avgjorde med kvarten kvar. Örebro kom ytterligare lite närmare spel i superettan.

Läs hela

Halmstad övertygade mot Brage

Fotbollslaget Halmstads formtopp håller i sig. Senast slog HBK Brommapojkarna på bortaplan med 3—0, på fredagen kom nästa superettanvinst då laget krossade Brage med 4—0 på Örjans Vall.

Läs hela

Jacobsson förlängde medaljsviten

Jonas Jacobsson tar medalj när det är Paralympics. Så är det bara. Silvret i London innebar att Jacobsson har tagit medalj i nio raka spel.
- Nu har jag med mig någonting hem i alla fall, säger Jacobsson.

Läs hela

Agenter tar strid mot Hockeyligans kartell

Flertalet av de spelaragenter som TV4 Sport varit i kontakt menar att det beslut som Hockeyligan fattat att inte ta in några NHL-spelare vid en lock-out strider mot både europeisk och svensk rätt.

Läs hela

MFF bekräftar: Svårt att tacka nej

På fredagsförmiddagen kunde fotbollskanalen.se avslöja att MFF och Udinese var överens om en försäljning av Mathias Ranegie.

På eftermiddagen bekräftade Malmö FF att anfallaren är såld.

Läs hela

Ekwall vs Lundh on Tour tillbaka

A-landslagsdebutant. Målskytt i Premier League. Alexander Kačaniklić är het och är premiärgäst i hösten Ekwall vs Lundh on Tour.
Kolla in klippet - där han svarar på U21 eller A-landslaget?

Läs hela

Roddick slutar efter US Open

På onsdagen var det Kim Clijsters som tackade för sig i tennisen när hon slogs ut i US Open. På torsdagen var det en annan före detta världsettas tur att ge beskedet att det är slut på karriären.

Läs hela

Ungdomarna drabbas av hallbrist

När hallbristen blir allt mer akut så är det ungdomarna som får lida. TV4 Stockholm fortsätter sin serie gällande hallbristen i Stockholm som är avsevärt högre än i andra storstäder i Sverige.

Läs hela
Visa fler