Artiklar från maj 2014

Så sänder TV4 Hockey-VM 2014

Sverige är regerande världsmästare i ishockey. I en rafflande final besegrade Sverige överraskningen Schweiz inför ett fullsatt Globen. TV4-Gruppen storsatsar och sänder matcher både i TV4 och TV4 Sport samt på TV4 Play. Peter Jihde leder hockeysändningarna tillsammans med experten Niklas Wikegård. Bland kommentatorerna under turneringen finns bland annat radarparet Lasse Granqvist och Leif Boork. Hockey-VM pågår 9-25 maj.

Läs hela

15.30: Mötet mellan Lettland och Schweiz tar plats i TV4

Tre Kronor är klara för kvartsfinal i Hockey-VM. Där ska Sverige möta trean i grupp B. Det innebär att Sverige möter antingen USA eller Vitryssland i kvarten. Samtidigt flyttas mötet mellan Lettland och Schweiz till TV4. Och matchen mellan Danmark och Slovakien tar plats i TV4Sport och TV4Play premium.

Läs hela

Frågor och svar om hockey-VM-appen

TV4:s VM-app är en unik applikation där tusentals hockeytittare kan spela och interagera med varandra. Ibland hänger inte servrarna med och här har vi samlat vanliga frågor och svar.

Läs hela

Spela med TV4:s hockey-VM-app

Utmana Niklas Wikegård och vinn en landslagströja.

Du som följer hockey-VM 2014 kan nu sätta din hockey-koll på prov och svara på frågor under pågående match. Varje dag får någon av de bästa spelarna utmana Wikegård i tv-studion.

Läs hela