Artiklar från oktober 2017

Anna Brolin och Frida Nordstrand leder Fotbollsgalan

Frida Nordstrand och Anna Brolin.

Det har blivit dags att prisa och hylla de bästa inom svensk fotboll när Fotbollsgalan går av stapeln måndag den 20 november. Anna Brolin är rutinerad i sammanhangen och leder galan för sjunde gången och vid sin sida har hon Frida Nordstrand som gör premiär som programledare för galan.

Läs hela

Världens bästa basketliga NBA - flyttar in till Sportkanalen 29 oktober

En glädjande nyhet för alla basketfans i Sverige. C More stärker upp Sportkanalens redan starka sportutbud och har säkrat rättigheten till världens i särklass bästa basketliga, NBA. På torsdagarna på Sportkanalen sänds magasinet NBA Action och varje söndag kväll visas veckans match från ligan. Premiären blir söndag 29 oktober på Sportkanalen när San Antonio Spurs möter Indiana Pacers.

Läs hela

C More lanserar efterlängtat streamingpaket för sportintresserade

Idag lanserar C More ett nytt streamingpaket med de största matcherna, men till ett lägre pris än vad sport-tv-konsumenter vant sig vid. Ambitionen är att leverera en ny typ av sportupplevelse som erbjuder både livematcher, nyheter, intervjuer och dokumentärer.

Läs hela

Se Sverige - Danmark - TV12 och C More sänder VM-kvalet

Följ Sveriges väg till VM i Frankrike. På fredag den tjugonde oktober ställs Peter Gerhardssons trupp mot Danmark, du ser matchen 18:00 på TV12 och C More.

Läs hela

Nu släpps biljetterna till Fotbollsgalan

Nu släpps biljetterna till Fotbollsgalan den 20 november på Ericsson Globe. Galan direktsänds i TV4 den 20 november klockan 20.00. På plats på galan finns landslag, mästarlag och andra stjärnor från fotbollens värld. Ett tillfälle för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt, eller att tillsammans med vänner och familj uppleva en kväll i fotbollens stjärnglans. Kända artister underhåller och årets bästa spelare koras i olika kategorier. Biljetter till Fotbollsgalan 2017 är släppta – i år med ett nytt erbjudande till föreningar och lag.

Läs hela

Följ Sveriges väg till U21-EM - se kvalet på TV12 och C More

Sverige har siktet inställt på U21-EM, följ fotbollslandslagets väg till mästerskapet på TV12 och C More.

Läs hela

Följ Champions Cup - live på TV4 Sport och C More!

Har Sverige Europas bästa klubblag i innebandy? Se mästarturneringen Champions Cup i finska Seinäjoki där de svenska klubbarna IKSU och Falun är med och slåss om den åtråvärda titeln.

Läs hela

Månadens spelare: Hampus Andersson

Handbollsligan är igång på allvar och den gångna månaden är det främst kantspelarna som har utmärkt sig om man får tro handbollsmagasinet Avkast.
”Det var många om budet men allra vassast har varit Hampus Andersson i Ystads IF”, säger juryns ordförande Tomas Axnér.

Läs hela