Artiklar från juni 2017

Unik satsning inför SHL & HockeyAllsvenskan på C More

Nedräkningen inför hockeysäsongen på C More har startat!
Med premiär den 10 augusti visar C More över 25 matcher med lagen från SHL och HockeyAllsvenskan och deras uppladdning inför kommande säsong.

Läs hela

Pantern får elitlicens efter överklagan

Malmö-klubben IK Pantern degraderades från HockeyAllsvenskan då klubben inte inkommit med handlingar för att bevilja elitlicens i tid. Klubben överklagade och har nu fått rätt.

Läs hela

Så sänds fotbolls-EM 2017 i TV4 och C More

Efter fyra års väntan är det äntligen dags för sommarens fotbollshöjdpunkt, fotbolls-EM i Nederländerna. Mellan den 16 juli – 6 augusti sänder TV4 tillsammans med SVT samtliga matcher. TV4 sänder bland annat Sveriges avgörande gruppspelsmatcher mot Ryssland och Italien, samt Sveriges eventuella semifinal.

Läs hela

Bianca Salming med ny succé - personbästa i sjukamp

Bianca Salming visar storform. I går slog hon personbästa och svenskt årsbästa i höjdhopp, i dag vann hon sjukampen med rekordsiffror.

Läs hela

TV4-gruppen sänder orienterings-VM: "Riktigt vass tv-sport"

I slutet av juni inleds VM i Estland. Sverige siktar återigen på att bli bästa nation, och i år kan dramatiken följas i TV4-gruppens kanaler.
- Orienteringen har utvecklats till en riktigt vass tv-sport som skapar dramatik och spänning. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra tittare och användare VM, säger TV4-gruppens sportchef Erik Westberg.

Läs hela