Artiklar från september 2018

Nu startar hockeysäsongen - se allt från HockeyAllsvenskan på C More

På fredag den 21 september är det nedsläpp i HockeyAllsvenskan 2018/2019 på C More och Sportkanalen. Huvudmatchen är rivalmötet i norr mellan Björklöven och Modo, en match som kommenteras av Patrik Westberg och Harald Lückner. I studion ser vi Frida Nordstrand debutera som programledare för HockeyAllsvenskan och vid sin sida har hon experten Mike Helber.

Läs hela

Stjärnfyllda tennisfesten Laver Cup sänds på Sportkanalen och C More

Roger Federer, Novak Djokovic och Juan Martin del Potro på banan. Björn Borg och John McEnroe som kaptener.
I helgen, 21-23 september, sänds publiksuccén Laver Cup på Sportkanalen och C More.

Läs hela

C More och Sportkanalen fortsätter satsningen på svensk sport – visar Svenska Basketligan 2018/2019

C More och Sportkanalen är sedan tidigare den naturliga hemvisten för dig som älskar svensk sport, med rättigheter som allsvenskan i fotboll, SHL och Handbollsligan.
Nu kommer även minst 20 matcher från Svenska Basketligan (SBL) visas säsongen 2018/2019.
- Vi är väldigt nöjda med att få in både svensk dam- och herrbasket i vårt utbud som en del i vår stora satsning på svensk sport, säger Rickard Segeborn, programchef sport på TV4 och C More.

Läs hela

Klart: Så sänds SDHL 2018/2019 på C More och Sportkanalen

C Mores SDHL-säsong har premiär den 29 september när HV71 möter AIK.
Grundserien avslutas med Luleå-Linköping på Sportkanalen och C More 2 februari.
Här är de 13 SDHL-sändningarna säsongen 2018/2019.

Läs hela

Nu startar hockeysäsongen - se allt från SHL på C More

SHL-säsongen 2018/2019 inleds med Hockeylördag den 15 september på TV4 och på C More. Huvudmatch är Frölunda-Djurgården, en match som kommenteras av Lena Sundqvist och Niklas Wikegård. I studion återfinns Lasse Granqvist som programledare, samt Sanny Lindström och Johan Tornberg som experter.

Läs hela

UEFA Nations League på C More

I höst försvinner träningslandskamperna för Sverige och de europeiska landslagen på herrsidan. De ersätts av matcher i nya UEFA Nations League.

Läs hela

Sverige klart för VM – ny fotbollsfest i TV4 och C More nästa sommar

Svensk fotbollsfeber i TV4 och C More i somras.
Nu väntar ny svensk fotbollsfeber i TV4 och C More även sommaren 2019.
- Grymt imponerande insats av det svenska laget, som gör att vi har en ny magisk sommar att se fram emot, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.

Läs hela

C More och Sportkanalen lanserar nytt hockeyprogram – Wikegård får egen intervjuserie

Sportkanalen och C More lanserar ett nytt hockeyprogram. I oktober är det premiär för Wikegård vs, ett intervjuprogram där C Mores hockeyexpert Niklas Wikegård möter svenska hockeyprofiler på deras hemmaplan.
- Att sammanföra Wikegård med nyckelpjäser inom svensk hockey för djupare samtal känns väldigt spännande. Här ska man få tala till punkt. Det är ett hockeyformat som jag tror att många har längtat efter, säger Rickard Segeborn, programchef sport på C More och TV4.

Läs hela

C Mores och Sportkanalens hockeysatsning fortsätter med matcher från SDHL

C More och Sportkanalen fortsätter att var den naturliga hemvisten för dig som älskar svensk ishockey. Under vintern kommer kanalerna att, förutom SHL och Hockeyallsvenskan, sända tolv stycken matcher i SDHL.
- Det känns både kul och viktigt att vi nu också får in damhockeyn i utbudet som en del i våra stora satsning på svensk ishockey, säger Rickard Segeborn, programchef sport på C More & TV4.

Läs hela