Artiklar från maj 2019

TV4 och C More förlänger samarbetet med Svenska Fotbollförbundet

TV4 och C More är sedan tidigare exklusiv avsändare av all svensk landslagsfotboll för herrar. Nu har avtalet med Svenska Fotbollförbundet för bland annat svenska cupen och damlandslaget förlängts i ytterligare fem år, fram till och med 2025 respektive 2024. - Vi är väldigt glada över att fortsätta samarbetet med Svenska Fotbollförbundet, som befäster TV4 och C More som landslagsfotbollens hemvist, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på TV4 och C More.

Läs hela

Sportkanalen och C More sänder Afrikanska Mästerskapen 2019

Mohamed Salahs Egypten och Sadio Manés Senegal är två av lagen som gör upp om guldet i Afrikanska Mästerskapen.
I sommar kommer den stjärnspäckade turneringen att sändas på Sportkanalen och C More.
- Med Afrikanska Mästerskapen så fullbordar vi vår supersommar av toppfotboll, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på TV4 och C More.

Läs hela

TV4 förlänger avtalet med Asics Stockholm Marathon till och med 2021

Löparfesten Asics Stockholm Marathon fortsätter att visas på TV4 och C More. Det nya avtalet sträcker sig i ytterligare tre år, till och med 2021. - Stockholm Marathon och TV4:s publik har en lång tradition tillsammans. Nya avtalet ger oss möjlighet att långsiktigt fortsätta utveckla och förmedla ett av Sveriges största sportevenemang där elit, motionärer och publik skapar en fantastik inramning, säger Erik Westberg, sportchef på TV4 och C More.

Läs hela

Landslagshjälten Lotta Schelin blir expert i TV4:s VM-sändningar

Hon är en av Sveriges mest meriterade fotbollsspelare genom tiderna.
I sommar är Sveriges främsta landslagsmålskytt någonsin, Lotta Schelin, gästexpert under bland annat Sveriges VM-sändningar på TV4.
- Det känns väldigt kul att få vara involverad i fotbollen på ett annat sätt i sommar. Jag känner att det är extra speciellt när det är det första mästerskapet som jag själv inte spelar, säger Lotta Schelin.

Läs hela

C More förlänger avtalet med Hockeyallsvenskan fram till 2026

C More fortsätter sin storsatsning på svensk ishockey.
Nu förlängs avtalet med Hockeyallsvenskan fram till och med säsongen 2025/2026.
- Vi är väldigt glada över förtroendet att få fortsätta visa Hockeyallsvenskans alla matcher exklusivt, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på C More och TV4.

Läs hela