Sedan hösten 2015 har C More varit den naturliga hemvisten för Sveriges två högsta ligor i ishockey, SHL och Hockeyallsvenskan. Nu står det klart att avtalet med Hockeyallsvenskan förlängs med ytterligare fem år, från och med säsongen 2021/22 fram till och med säsongen 2025/2026.

- Hockeyallsvenskan står starkt med en fin publikutveckling, sportslig framgång med dubbla avancemang i år och där fler än någonsin ser Hockeyallsvenskan på TV. Vi har haft en starkt positiv utveckling med C More och ser fram emot att ta nästa steg tillsammans. Ett långt avtal möjliggör nya satsningar för att höja både produktionsnivå och arenaupplevelse, säger Stephan Guiance, vd för Hockeyallsvenskan.

I början på april tog de Hockeyallsvenska klubbarna Leksand ochOskarshamn sig upp i SHL. I ytterligare sju år kommer nu den svenska hockeypubliken att få njuta av dramatiken från samtliga matcher i Sveriges näst högsta hockeyliga på C More.

- Hockeyallsvenskan har utvecklats snabbt de senaste åren och ökar i popularitet. Det känns väldigt bra att fortsatt kunna erbjuda Hockeyallsvenskans samtliga matcher exklusivt på C More och på Sportkanalen, säger Johan Cederqvist.

C More har även exklusiva rättigheter till SHL och sänder samtliga ca 800 matcher från Hockeyallsvenskan och SHL på C More och på Cmore.se.