C More och Sportkanalen fortsätter att utvidga sitt ishockeyutbud till säsongen 2018/2019. Under måndagen blev det klart att flera SDHL-matcher kommer att visas på kanalerna i höst. Nu lanseras ytterligare en hockeysatsning när experten Niklas Wikegård får ett eget intervjuprogram, Wikegård vs.

- Jag är väldigt glad över att TV4 och C More satsar på ett program som jag själv gärna hade varit med i. Ett program där vi besöker hockeymänniskor i en miljö där vi normalt inte får träffa dem och kommer att prata om saker som de normalt sett inte pratar om, säger Niklas Wikegård.

Det halvtimmeslånga programmet, som startar i oktober, kommer att sändas i sex olika avsnitt under hösten. Där kommer Wikegård att träffa olika svenska hockeyprofiler som bland andra SHL-profilerna Dick Axelsson och Jimmie Ericsson, men också NHL-legendarer och makthavare.

- Räkna med starka möten med aktuella hockeypersonligheter, intressanta ämnen och vassa åsikter, men framförallt mycket värme och nyfikenhet, säger Rickard Segeborn, programchef sport på C More och TV4.