Sportkanalen och C More förlänger sitt samarbete med amerikanska ESPN. Under 2019 kommer extremsportstävlingarna X Games, med sporter som BMX, skateboard, skicross och slopestyle, att visas.

Utöver tävlingarna kommer flera magasinprogram och sammandrag från X Games och andra extremsporter, som World of X och Tough Mudder, samt runt 50 olika dokumentärfilmer gå att se på Sportkanalen. En av dokumentärfilmerna är Oscarsbelönade O.J. Simpson: Made in America.

- Tittarna kommer att få ett actionblock på Sportkanalen runt midnatt och framåt, där det kommer att finnas pulshöjande innehåll. Samtidigt så utökar vi vårt redan stora utbud av fantastiska dokumentärer där vi kommer att erbjuda över 50 titlar, säger Fredrik Andreis, innehållsansvarig för Sportkanalen.

X Games 2019 består av minst fyra tävlingar. Det kommer bland annat vara en sommartävling i Minneapolis och en vintertävling i Aspen. Övriga tävlingsstäder är i dagsläget inte presenterade.

Redan till helgen är det smygpremiär för det nya samarbetet med ESPN då Sportkanalen visar årets sista X Games-tävling från Sydney.

X Games och övrigt innehåll ser du på Sportkanalen samt streamas på cmore.se.

Tv-tider X Games 19-21 oktober på Sportkanalen: 

19 oktober: 04.15-11.30
20 oktober: 01.45-09.00
21 oktober: 03.00-09.30