Utlottningen arrangeras av TV4/Fotbollskanalen/C More i samarbete med La Liga.

Villkor för utlottning

För att delta i utlottningen svarar man vilka man tror vinner El Clásico 24 oktober Därefter väljer vi slumpvist ut en vinnare. Utlottningen pågår mellan 22 oktober och 24 oktober klockan 12:00.

Utlottningen är öppen för alla invånare i Sverige 18 år eller äldre.

Vinnaren meddelas personligen av TV4/Fotbollskanalen/C More och offentliggörs via sociala medier samt möjligen i en TV-sändning.

Vinsten kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4/C More rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha ett motsvarande värde.

Denna utlottning är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Facebook/Instagram/Snapchat.

Hanteringen av personuppgifter

TV4/C More är personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter.

När du väljer att delta i utlottningen behandlar vi dina kontaktuppgifter och ev. andra uppgifter du lämnar till oss. Vi behandlar uppgifterna i syfte att kunna administrera utlottningen, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Behandlingen sker med stöd av en s.k. intresseavvägning vilket innebär att vi har ett berättigat intresse av att administrera utlottningen. Vi sparar dina personuppgifter så länge utlottningen pågår och raderar dem därefter.

Om du har frågor om vår personuppgiftsbehandling, vänligen kontakta oss på dpo@tv4.se.