TV4 och C More stärker nu sitt sportutbud ytterligare med världens främsta klubblagsfotboll. Turneringen med de absolut bästa lagen från Europas ligor kommer att sändas exklusivt på C More och TV4 från och med hösten 2021.

- UEFA Champions League har länge stått högst på vår önskelista över sporträttigheter. Den här satsningen är ett första exempel på hur vi på TV4 Media nu med Telia som ägare ytterligare lyfter ambitionerna att skapa Sveriges bästa TV-upplevelser, säger Casten Almqvist, vd på TV4 Media.

UEFA Champions League
 är ett av världens starkaste sportvarumärken. Rättigheten innehåller samtliga matcher från UEFA Champions Leagues så som playoff, gruppspel och slutspel, inklusive finalen.

TV4 och C More kommer också att sända UEFA Super Cup, som spelas mellan UEFA Champions League-vinnaren och UEFA Europa League-vinnaren, samt ungdomsturneringen UEFA Youth League. Sport är en attraktiv del av det totala utbudet hos TV4 och C More och det finns ett stort intresse för både internationell och nationell sport bland kunder och användare.TV4 och C More visar redan fotboll i internationell toppklass och har också exklusiva rättigheter till Sveriges bästa hockeyliga, SHL, ända fram till våren 2024.