I TV4 Play-appen kommer det under hockey-VM finnas en specialsida för dig som vill ha allt om hockeyfesten i Prag – den kallar vi för VM–kollen. Längst upp till höger i appen finns en ikon som leder in i tjänsten där du kan ta del av klipp, analyser och statistik.

När matcherna är igång får du expertanalyser från TV4:s experter, höjdpunkter och får chansen att vara med och tävla för att vinna fina priser. Efter nedsläpp syns också en stor knapp direkt på TV4 Play-appens startsida för att du inte ska missa VM-kollen.

Följ hockeyfesten i VM-kollen – och du kommer inte att missa någontin.

Här är spelschemat:  http://www.tv4.se/sport/artiklar/s%C3%A5-s%C3%A4nder-tv4-hockey-vm-553dcd99b9a9f671d400043e

Iphone? Ladda ner appen HÄR!

Android? Ladda ner appen HÄR!

ALLT du behöver veta om VM-kollen:

Är VM-kollen en egen app?
Nej! Det är en tjänst i TV4 Play-apparna för iOS och Android. Har du den senaste versionen av de apparna har du också tillgång till VM-kollen. Den kan alltså inte laddas ner i AppStore eller Google Play. Alltså: VM-kollen är en tjänst i TV4 Play-appen!

Hur hittar jag VM-kollen?
När det inte pågår några heta matcher hittar du den genom att klicka på den lilla ikonen bestående av två skärmar uppe i högra hörnet. När det pågår intressanta matcher kommer en större knapp att synas på TV4 Play-appens startsida.

Vad innehåller den?
När matcherna pågår fylls VM-kollen med bilder, klipp, statistik, omröstningar, expertanalyser, sociala medier och tävlingar. Under de matchfria timmarna kan tittarna hitta alla höjdpunkter och klipp via klippsidan som finns högst upp till höger inne i VM-kollen.

Behöver jag ha ett Premium-konto för att ta del av VM-kollen?
Nej, tjänsten är helt gratis. Men har du ett Premium-konto får du se klippen i tjänsten helt reklamfritt. Vill du matcher från VM-behöver du dock ett Premium-konto.